Vihar elotti csend volna? 38het
Figyelt kérdés
38+3hetes terhes vagyok.
Eddig szenvedtem a napi joslofajasoktol,korhazba is kerultem mert 10perces fajasaim voltak 34.heten.Kiderult hogy azota nyitott a mehszaj.Viszont 3napja mar hogy hirtelen semmi joslo nincs semmi fajdalom semmi kellemetlenseg..Furcsa mert front van es szakadt ma az eso eddig meg +20fokok voltak.Remeltem a front most megindithatja a picit de nem ugy tunik..Volt valakinek hasonlo esetleg hogy szules elott elmultak a panaszai utana ment szulni?(Nekem Elso baba)
2020. ápr. 25. 15:52
1/2 anonim válasza:
Hát nekem nem volt semmi tünetem. Egyszer csak reggel amikor mentem ki a fürdőbe elfolyt a magzatvíz. Szóval akár meg is indulhat. :) Kitartást a szüléshez. ;)
2/2 anonim válasza:
Én tavaly május közepén szültem, az év legerősebb frontjai követték egymást folyamatosan, több héten át. Mindegyikre másként reagáltam, volt hogy olyan erős jóslók lettek hogy már elkezdtem készülődni hogy megyünk, de elmúlt végül. Máskor meg síri csend volt odabent, már megőrültem hogy valami baj van. Aztán soha nem lett semmi, 41+1 napon, a kiírt indítás előtt, a kórházba indulás előtt néhány órával magától elindult a lányom. Kb mindegyik frontnál szólt a dokim, hogy készülődjek, mert most aztán tuti elindul :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!