Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 35 hetesen mennyire normális...

35 hetesen mennyire normális ez a folyamatos feszítés? Ügye még nem szülök?

Figyelt kérdés

Ma amugyis nagyon nem vagyok önmagam, fáradt vagyok és nyűgös, a hasam folyamatosan feszül, nagyon nehéznek érzem a hasam alját, magzat mozgásnál feszít ott lent.. Nagyon nem kellemes. Lehet csak a front? :(!

Ezzel nem akarok kórházba rohanni.. De nagyon új amit érzek :(

2020. ápr. 25. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyél egy jó kis zuhanyt és dőlj le pihenni, nézz filmet, kapcsolódj ki, amíg lehet :D én is baromi frontérzékeny voltam, frontnál kerültem be kórházba pár napra, majd frontnál szültem. Már nagyon nagy a baba, lehet nyugtalan, nyomja magát ki itt-ott. Ha pihenésre nem múlik, érdemes megnézetni.
2020. ápr. 25. 14:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy az nem számít keményedésnek ha a baba is mozog, mert azt tuti ő csinálja.
2020. ápr. 25. 14:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megfogadom a tanácsod. Hátha segít egy jó kis zuhany 😊😊
2020. ápr. 25. 14:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem van hogy egész nap ezt csinálja, de sose akkor mikor front van! Akkor csendes, elbújik. Ha lent is nyomja magát, majd bepisilek, mikor fent, majdnem megfulladok. Nekem 2hetem van. Egyre kisebb a helye. Gondolom nálad is.

Akkor kell orvosnak szólni, ha az egész hasad kemèny, és nem a baba nyom.

2020. ápr. 25. 14:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 38+6 héten indult meg. Reggel arra ébredtem, hogy görcsölök, de csak 2perc volt.onnantól kezdve keményedett a hasam egyfolytában. Azt hittem a baba, mert közben ő is feszítette magát. Estére már annyira fájdalmas volt, hogy idegesített. Hajnalban már szültem :) Ha új érzés, szerintem menj be a kórházba.. Csinálnak egy nst-t, megvizsgálnak, ha nem az akkor sincs gond. Inkább legyen felesleges.
2020. ápr. 26. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!