Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Folyamatos erős alhasi fájdalom?

Folyamatos erős alhasi fájdalom?

Figyelt kérdés

Most jövök NSTről, ott enyhe fájásokat mutatott a gép. Azóta leszakad az alhasam, semmi más nem fáj.

Mi lehet ez? Baba rendben volt, most is mozog.

Fekszem az ágyban de nem múlik, mérni így nincs is mit...

kezdődött valakinek így?

39hkm

2020. febr. 7. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én így is szültem... Abszolút nem volt a nagy könyv szerinti fájásom, hogy adott percenként jött és ment. Folyamatosan fájt, görcsöltem a derekamtól sugárzott előre, délután már totál kivoltam, hívtam a dokim, azt mondta menjek el hozzá megnéz, akkor már 3ujjnyira tágultam, egyből korház, mire beértünk (1óra autó) Burkotrepesztettek majd kezdődött is a kitolás. Nehéz volt mivel nem szakaszosan jött a fájás, bizonytalan voltam mikor kel nyomnom. Amugy magamon kívül nem hallottam még ilyet :) akinél beindult a “buli” mind mérhető fájásuk volt
2020. febr. 7. 12:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tapasztalatot. Még mindig fekszek, most a derekam sajog... de természetesen még mindig mérhetetlen az idő. Azért mondtam férjemnek hogy jöjjön haza itthonról dolgozni, mert félek :D
2020. febr. 7. 12:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Írd majd meg mi lett!
2020. febr. 7. 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Huha.... könnyű szülést!!

35 hkm

2020. febr. 7. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagy?
2020. febr. 7. 19:55
 6/6 A kérdező kommentje:
A tegnapi napon már majdnem kórházba indultunk, erre olyan jót aludtunk (jó, azért óránként keltem pisilni), most meg semmi nincsen... :/ na mindegy, majd lesz... csak ne akkor, amikor hétfőn megy dolgozni megint a férjem 😳
2020. febr. 8. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!