Ugye még júniusban tuti nem lehet apás szülés?
Biztos furcsa, de én nagyon örülök neki, hogy most nem lehet. Nálunk nagy probléma volt belőle, de aztán megoldódni látszódott a korlátozás miatt.
Nem ért meg engem egytalán a férjem. Gyakorlatilag ő az utolsó, akit szeretnék akkor ott. Nem is tudom elképzelni hogyan tudnék aztán vele úgy együtt lenni (magam miatt, nem miatta lehet ő fel sem venné úgy a szülés dolgot ahogyan én azt gondolom).
Meg kell szenvednem, hogy meglegyen a gyerek. Akkor legalább ezt dönthessem el, nem? Ha mégis engedik mit tegyek? De ugye nem?
Öszintén szólva milyen kapcsolat az, ahol nem MERED megmondani a férjednek, hogy nem akarsz apás szülést?
Ha ennyi bizalom és megértés nincs köztetek, akkor mi lesz, ha ott a gyerek?
Egyébként igen sok helyen most is van apás szülés, szóval erre ne számítsd.
Gondolom a kérdezőnek az a baja, hogy ez egy kiszolgáltatott helyzet és nem akar pont a férje előtt szenvedni ahol aztán minden is lehet a szülő nő részéről (vér, rókázás vagy becsúszott kaksi is). Tehát a tip-top mindig makulátlan imázs a szülőszobán felejtős.
Bár szerintem sem lehet ez egy jó kapcsolat. Mert ha így is van akkor lehetne a férj elfogadó és megértő. A nő döntése a lényeges, hogy mit és hogyan szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!