Mennyi idő kell szülés után, hogy helyre jöjjön a has izom szülés után? És mit javasoltok ami gyors javulást hoz?
Figyelt kérdés
Szülés után voltam kontrollon, a doki azt mondta hogy nincs szét nyilván a hasizom. Aztán meg kezdtem tornázni, mert elég hájas lett a hasam és kitüremkedett. Február óta próbálom magam gatyába rázni de nem sikerül, ugyan olyan pocakos vagyok mint voltam. A napokban meg néztem van e rés a hasizmaim közt és majdnem 4 ujjnyi. Úgynéz ki hogy mégis szét nyílt. Lehet nem kellett volna hasazni meg stb. Ha most megkezdek spéci gyakorlatokat csinálni sok idő míg vissza áll? Vagy inkább keressek egy szakembert és ne kísérletezzek itthon?2020. ápr. 20. 14:25
11/12 anonim válasza:
Kifejezetten kerte az orvos h semmikepp ne hasazzak 6honapig szules utan.
Setaltam, kitoreseket vegeztem babakocsival, letelt a 6honap, letoltottem egy hasazas kihivas tervet es egy planking tervet, 3 honap alatt lapos es tonusos hasam lett.
Ne folytasd ugy ahogy elkezdted es igen, szerintem beszelj vkivel.
12/12 anonim válasza:
Én is plank kihívást csináltam sokáig.
Elég motiváló és mindenféle izmot megdolgoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!