3 hónapja szültem, de a gatmetszesnel szex közben nagyon fáj, belülről. Szinte nem is tudom elviselni magamban....... Tudom gyógyuló sebnek idő kell, de mennyi? Nektek mennyi volt ? :(
Kb 2 hónappal szülés után voltunk először együtt, olyan volt, mint mindig
2020. ápr. 16. 11:30
2/11 anonim válasza:
Mi 6 hét után eggyütt voltunk és jó volt.
Elöbb is "sikerűlt" volna csak nem mertem a sok rémtörténet után, első 1-2 perc kellemetlen de aztán szinte jobb mint szülés elött.
Probáljátok meg síkosítóval hátha..🤗🤷♀️
2020. ápr. 16. 11:32
3/11 anonim válasza:
Biztos a gátmetszés? Az nem belül szokott fájni.
2020. ápr. 16. 11:54
4/11 anonim válasza:
Nekem az orvos felírt érzéstelenítö krémet, mivel nagyon fájdalmas volt a szex, így utána az elsö pár alkalommal ugyan nem sok mindent éreztem, de nem is fájt. Néhány alkalom után teljesen megszünt a fájdalom és utána már nem kellett semmi.
2020. ápr. 16. 11:55
5/11 anonim válasza:
Kb 2-2.5 hónap után próbáltuk úgy hogy én haton feküdtem úgy nem volt jó kutya pózban viszont az első pár perc kicsit szúró kellemetlen érzés volt de utána már jó volt Aztán szülés után 3-3.5 hónapra már jó volt mindenhogy
2020. ápr. 16. 12:04
6/11 anonim válasza:
Aviva v.kriston torna is tud segíteni.Illetve síkosító és kis türelem a férfi részérōl.
2020. ápr. 16. 12:05
7/11 khniki válasza:
Nekem mondjuk nem volt gátmetszésem, csak egy jó nagy természetes sérülésem. 8. héten voltunk először együtt, borzalmas volt. Sírtam is, annyira fájt. Következő héten már jobb volt, 10. héten már majdnem.olyan, mint szülés előtt.
2020. ápr. 16. 12:44
8/11 anonim válasza:
Az első gyerek után m 1 évvelnis érzékeny volt, égett.. nagyon kellett figyelni az előjátékra és mivel végig szoptattam akkor is volt, hogy szárazabb maradtam, síkosító használt.
Minnél többet voltunk egyiütt, annál jobb lett.
Ha kimaradt idő valami kkból, akkor az első rázós volt.
Ekkor már terhes is voltam.
2. Babánál repedtem
6 hét után semmi bajom nem volt, az előző és az akkori heget sem éreztem
2020. ápr. 16. 13:02
9/11 anonim válasza:
1. szüles után 1-1,5 évig volt érzékeny, a 2. szülés után már az első szex is olyan volt, mint régen.
2020. ápr. 16. 13:30
10/11 A kérdező kommentje:
Eddig 6x 7x szexeltunk, és midnen alkalom fájt. Igaz az elején más volt, de ez konkrétan ott fáj ahol a gát van belül. Érezni is ha benyulok a heget, a mélyedését, a hüvelyem alsó részénél.
Sikositot használunk, de csak kB 1 percig tudom elviselni hogy bent legyen 🤷🏻♀️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!