Gátmetszés után székrekedés. Volt valaki hasonló helyzetbe? Mit ettetek ittatok, hogy jobb legyen? Elviselhetetlen.
Figyelt kérdés
2020. márc. 23. 12:19
1/15 anonim válasza:
Hamanek happy fruit őszibarackos bébiétel. Nekem segített terhesség alatt és szülés után is.
2/15 anonim válasza:
2-3 hétig csak a 3in1 kávé segített. Ne aggódj, idővel megoldódik a probléma. Nálam inger volt, a probléma szerintem fejben volt...
3/15 anonim válasza:
Glicerines kúp ha tényleg sehogy sem megy, baracklé kávéval nálam az ami amúgy mindig működik.
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket.Kipróbálom!
2020. márc. 23. 13:34
5/15 anonim válasza:
Az őszilevek tényleg jók, de jó sokat kell belőlük inni.
6/15 anonim válasza:
Minden reggel egy kaukázusi kefír és napi 6 rost tabletta(bioteches). Amikor meg tényleg nagyon nem ment, akkor glicerines kúp.
7/15 anonim válasza:
Semmi se használt, csak a hashajtó 3 naponta.
Utána helyrealltak a dolgok.
8/15 anonim válasza:
Nekem a laevolac vált be, mivel még vasat is kellett szednem. Ez nem hashajtó hanem széklet lazító csak, így nem volt olyan drasztikus. És ha kellene babának is szabad adni.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket!
2020. márc. 23. 18:21
10/15 anonim válasza:
Nekem is a laevolac segített.es azt lehet szoptatás alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!