Milyen veszélyeket rejthet az elmaradt hat hetes kontroll?
Ne viccelj, ez egy nagyon fontos kontroll! Akkor keress egy másik orvost, normális helyeken megcsinálják.
Attól hogy jól érzed magad még nem biztos hogy odabent minden rendben.
Nálunk sem fogadtak
Magánban sem.
Fontos lenne, de jelen helyzetben más nagyon fontos vizsgálatok is elmaradtak nálunk az újszülötteknek / UH-ok,csípőszűrés/l, státuszok az orvosnál védőnőnél.. a védőnő nem jött ki/
Nekem azt mondták az élet védelme a jelenlegi helyzetben fontosabb.
Ha komoly panaszom van, csak akkor menjek a kórházi gondozóba.
Pedig szerintem is fontos lenne.. rákszűrésem is aktuális.
Utolsó : ha hüvelyi úton szült akkor azért lehet varrtak stb.
Hihetetlen ez a cirkusz és pánik a korona vírus miatt, miközben meg azért fognak betegek elpatkolni, mert nem jutnak időben orvosi ellátáshoz.
Lassan szülni is online lehet.
Én második szülés után nem voltam. Mondjuk császár volt és semmi panaszom nem volt.
A dokim szabin volt mikor esedékes lett volna, aztán brutál beteg voltam 3 hétig( influenza szövődménnyel), mindig volt valami, ami miatt nem tudtam menni, aztán meg már "szégyelltem" 3-4 hónappal szülés után menni 6 hetes kontrollra.
Szerencsére nem volt gond, azóta már úton a harmadik bébi.
Ez engem is idegesít... Azert megiscsak barmi lehet ott bent...
En pl széjjel szakadtam bent, vagtak is kint anno... 🤦♀️ Meg jo, ahova en karok azert a remdesm kotelezo vizsgalatokat is elvegzik es meg a magan orvosom is fogad. Nagyon buta felfogas, meg a vedono se jon ki, csiposzures se babanak? Persze, aztan kesobb, ha esetlegenne valami akkor lehetar korrigalni se lehet.. Mert nem vettek eszre.
Sztem a kismamak es a babak megfelelo vizsgalatai fontosak, keress masik dokit, igenis vannak, akik fogadnak, csak vN lar hely, ahol leszarjak a dokgokat... Szomoru.
Én az első utan nem mentem vissza.
A második utan szúlés utan 3 honappal, de csak azért, mert nehezen kaptam időpomtot, majd úgy megjött, hogy ömlött, így új időpontot kértem. Nem tudott volna megvizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!