Szules utani 6 hetes kontroll kotelezo, ha nincs panasz?
Figyelt kérdés
Van itt valaki, aki nem volt? Vagy akinek nem volt panasza es megis volt valami problema?2020. febr. 20. 16:20
1/9 anonim válasza:
Semmi sem kötelezó, de nem tudhatod mi van bent
2/9 anonim válasza:
Nem
De erősen ajánlott...
Vannak dolgok amiknek nincsenek érezhető tünetei.
Már nemcsak magadért felelsz, hanem a gyermekesért is.
Így ne hanyagold el szerintem a testi egészsegedet
3/9 anonim válasza:
Én a második után nem voltam, hetekig intenzíven volt a baba, közben a másik otthon, így is alig tudtuk összehangolni, hogy egyikük se legyen folyton lepasszolva. Ha nem lett volna ez a helyzet, akkor elmentem volna, ahogy a többiekkel is.
4/9 anonim válasza:
Azt hiszem ezen már ne spóroljunk. Nem lehet tudni milyen a méhszáj, visszaállt e odabent minden. Ha halogattam volna mev is evett volna az ideg hogy valóban rendben vagyok e főleg sürgősségi császár után...
5/9 anonim válasza:
Mi okod lenne mégis kihagyni? Mi az ami miatt ennyire megoldhatatlan, hogy elmenj?
6/9 anonim válasza:
TEK-et nem küldik rád, de azért erősen ajánlott, a te érdekes elsősorban, nem másért.
Miért nem akarsz menni?
Mi az oka?
Én is fájlaltam kicsit, hogy az a 10 perc még belekerült 18 ezer forintomba, meg a férjemnek egy nap szabadságba, de hát ennél nagyobb áldozatokat is kell majd hozni a gyerekkel.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem penzrol van szo, itt annyira nem draga. Az orvos, aki vegezte a csaszarmetszest, nem lesz elerheto a kovetkezo 2 hetben. Mashoz nem szeretnek menni, gondolom, ha o mutott, o latja a legjobban, hogy rendben gyogyul-e...
2020. febr. 20. 18:07
9/9 khniki válasza:
Én is kesőbb mentem, a 7.-8. héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!