Szülés utáni eldobható bugyi mennyire vacak?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy betétcserekor el is szakad a betét erős ragasztócsíkja miatt? Vagy a betétcserét bírja? Ha nincs baleset, egy napot kibír a bugyi?2020. ápr. 14. 15:40
1/7 anonim válasza:
Tena pants bugyit vettem, mosható, kényelmes, rugalmas, de stabil, bírja a betétet.
2/7 anonim válasza:
Egy eldobható bugyit (Chicco vagy Wolf) egy napig használtam gyakori betétváltásokkal. Annyit simán bírt.
3/7 anonim válasza:
Gyógyászati segédeszköz boltban vettem hálós bugyit, még mosni is mostam, tehát többször is használtam. Szóval az egyáltalán nem volt vacak.
4/7 anonim válasza:
Én is gyógyászatiban vettem 4 éve és most is. Első szüleskor 10 darabot vettem, most csak 5 darabot kaptam ott is. Kidobtam mindig, de az utolsó bekekeveredett a mosásba és semmi baja nem lett. Jó az anyaga!
5/7 anonim válasza:
Én is pár Tena hálósat vettem, bírta, kényelmes volt, mert nem nyomta a császáros sebet, kézzel többször is ki lehetett mosni. (Annyira nem erősen ragad a betét sem, hogy bármit eltépjen.)
6/7 khniki válasza:
Én Chicco szülés utáni betétet raktam bele, az nem ragasztós, de nap végére így is megadta magát mind az 5 bugyi. Volt, amelyik előbb is. Szóval eléggé vacak volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!