Hogyan adtátok oda a dokinak a boritékot? Mit mondtatok?
Figyelt kérdés
nálunk bent van a növérke mindig, félek hogy igy kellemetlen lesz, vagy hivjam félre hogy szeretném megköszönni hogy elvállalta a szülést? maszekba nem tudok elmenni ahol egyedül van, csak a korházban.2010. júl. 27. 11:21
11/22 anonim válasza:
Nem kötöszködés képpen de magánkórház 200-300 e között mozog. És ez csak a szülés!! Sógornőmm pár hónapja szült ő mondta neki 280 e volt-4 nap.
12/22 anonim válasza:
Varratszedésnél, egy köszönömmel egybekötve. nem lesz kellemetlen, nővérke már hozzászokott!!!
13/22 anonim válasza:
hozzám bejött többször is látogatni a gyermekágyas szobába a dokim, az első alkalommal adtam neki borítékba oda. de oda adhattam volna a varratszedésnél is.
14/22 anonim válasza:
Én is majd a varratszedésnél adom majd oda...
Kedves Nyúl Kálmán:
Milyen csodabogár dokid van? Kérlek írd le a nevét, hogy tudjuk ki az illető, mikor volt ez, és melyik kórházban, fiatal, idősebb?
HIHETETLEN AMIT ÍRSZ! :-)
de nagyon örülök, hogy van ilyen is...
Üdv:37 hetes
15/22 anonim válasza:
Sajnos azóta már nyugdijba ment. :(( Azóta sem tudok kikötni egy normális dokinál sem. A gyermekorvosunk is egy istennő volt. Mármint a második. Az első majdnem megölte őket, annyira félrekezelte a gyermekeimet.
Nem tudom, hogy mennyiebe kerül egy magánklinikás szülés. Csak tippeltem. De akkor alábecsültem őket. Ezt nem veszem kötözködésnek. :)
16/22 anonim válasza:
2002-ben született a lányom, és 2003-ban a fiam. Rá 1 évre ment nyugdijba az orvosom. És igen, én is alig akartam elhinni, mikor nem fogadta el a pénzt.
17/22 anonim válasza:
Mifelénk mindig varratszedésnél szokás odaadni a pénzt.Az én esetemben bejelentette ezt előre,h szombaton jön.Nővérke az időre (a végén) tapintatosan kiment.Nálam akkor nem volt ott a pénz,nem emlékszek már miért.Ezért a férjemmel este megvártuk őt a pihenőszoba előtt (ügyeletben volt),behívott minket,elregélte a nagymonológját (ikreim lettek,ő segített teherbeesni)megköszöntük,odaadtam a borítékot,kaptam két puszit,férjemmel kezet rázott és kész.Utána még sokszor bejött megnézni,a gyerekeket is elvittük hozzá a 6 hetesre.
18/22 anonim válasza:
NYúlnak:-)):
Hát akkor lekéstük a csodadokit sajnos...:-)
Üdv:37 hetes
19/22 anonim válasza:
Én az utolsó vizsgálatnál adtam neki oda. Nálunk addig nem lehet haza jönni a kórházból ,míg meg nem vizsgál a doki és nem bólint rá a haza jövetelre. Tehát én ott adtam neki oda, ott 2-en voltunk és megköszöntem, hogy elvállalt meg minden.
20/22 A kérdező kommentje:
Na, oda adtam neki, de alig akarta elfogadni, kikérte magnak, mentem utána a folyoson, mert azt mondja kollegátol nem fogad el, én meg csak tuszkoltam, igy 5 perc volt de eltette,
2010. júl. 28. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!