Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 32 éves korom körül szeretnék...

32 éves korom körül szeretnék szűlni, de csak 25 év körüli pasitól. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Most 25 évesen még személyit kérnek tőlem mindenhol.Apukám is fiatalabb anyukámtól 6 évvel,mégis együtt vannak lassan 30 éve.Kimondottan taszítanak az idősebb férfiak,és nem is akarok komoly kapcsolatot még 3-4 évig.

2020. ápr. 12. 17:52
1 2
 11/16 khniki ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen mindegy, mi mit gondolunk. A másik, hogy majd az élet eldönti, hogy lesz. Én meg 20 évesen akartam szülni. Aztán 31 évesen találkoztam egyáltalán azzal a férfival, akivel erdemes volt családot alapítani. 34 évesen szültem, semmit sem bánok.
2020. ápr. 12. 18:56
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát igen, most 25 évesen én sem állnék készen a komoly kapcsolatra,házasságra,gyerekre.De csak a véleményetek érdekelne,nem értem miért ellenségeskednek itt többen.is.
2020. ápr. 12. 19:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert vicc az ilyen, tervezni lehet, de az élet úgyis felülírja, totál felesleges az ilyet túlbonyolítani.
2020. ápr. 12. 20:17
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Te dolgod.
2020. ápr. 12. 20:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz meg egypár 20 éves fiút melyik akar 5 év múlva komoly kapcsolatot és gyereket.. nem hiszem hogy túl sok lenne. És mellesleg meg is kell felelnie neked
2020. ápr. 12. 21:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így nem lehet eltervezni, lehet h boldog leszel ha egyàltalàn normàlis pasit talàlsz, ès akkor az mèg csak fèl siker, idővel derül ki h passzoltok e, majd hogy a gyerekcsinàlàs olyan egyszerűen megy e, mert nem mindenkinek adatik meg sajnos stb...szerintem te vamahogy nagyon elvagy tèvedve, hacsak nem az egyik Kardashian làny vagy mert akkor ezt îgy feljtsd el...
2020. ápr. 12. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!