Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki császármetszéses esett át?

Figyelt kérdés
28. hétben vagyok, és az orvos a keddi UH vizsgálaton annyit mondott, hogy valószínű császáros leszek Oka: még mindig nem szívódott fel az a ciszta, ami sajnos a lombik túlstimulálás miatt képződött. Egyszer eldurrant, de sajnos újra telítődött, orvos szerint ez normális, mert a tok nem került eltávolítára. Mára 85mm nagyságú. Mai napig vannak kisebb görcseim, gyanítható, hogy a csiszta miatt van, de semmi miatt nem addódik. Annyi bíztatót mondott, hogy várjuk a 32-34. hétig legalább, mert akkor már szinte biztos megmarad a baba, de akkor valószínűleg a császárral kell eltávolítani a cisztát, a babát pedig kiveszik. Volt valakinek hasonlóban része? Kedd óta olvasgatom a császármetszéssel kapcsolatos infókat, de csak idegsokk kerülget.

2020. ápr. 11. 20:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%

#6 neked amúgy volt már császárod? 🙉 "20-30 perc az egész és nem kell kínlódni" ilyet csak olyan ír akinek gőze sincs róla.

Maga a születés valóban gyors, de az hogy nem kell kínlódni az durva csúsztatás.

2020. ápr. 11. 22:14
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Magáról a folyamatról írtam, hogy kb ennyi időt vesz igénybe. Az utánna lévő időszak nehézkes, van aki 4-5 nap alatt sokkal jobban érzi magát, és sajnos vannak olyanok is, akik 2 hét után érzik magukat jobban.
2020. ápr. 11. 22:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem harmadik császárom lesz hamarosan. Nem kell félni. Épp egy velem született enyhe szívbetegség miatt császároznak mindig, nem engedték, hogy óràkat vajúdjak, erőlködjek.

Szóval emiatt ne aggódj, nem fogsz ott maradni és a műtét sem vészes. Utána van pár rázós nap, de semmi kibírhatatlan, kitartás.

2020. ápr. 12. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!