Hogyan lehetne korrekten elkerülni hogy a férjem benn legyen szülésnél?
"Egy normális családban nin cs ilyen hogy enyém meg tiéd."
Már miért ne lenne? Ha veszünk négy darab csokit kettőnknek, hogy neki is kettő meg nekem is kettő, attól, hogy a kedves párom egy ültő helyében képes lenne mind a négyet megenni, még elvárom, hogy ne tegye meg. Akkor sem, ha én a két csokit egy hétre osztom be, és ott áll a hűtöben "feleslegesen".
Szerintem ez a normális, már bocs. Én nem zabálom fel a férjem chipsét, ő nem zabálja fel a banánomat. Tökmindegy, melyikünk vette, ha valamit kiszámolva enyém-tied felosztásban vettünk, akkor MEGKÉRDEZEM a másikat. Úgyis igen lesz a válasz, mert nem sajnáljuk, de tiszteljük egymást ennyire, hogy minimálisan odafigyeljünk.
Szerintem veled simán a hormonjaid toltak ki, de azok nagyon. Ülj le és beszélgess a férjeddel, mielőtt végképp tönkrevágod a házasságodat.
Akkor mi a bánatos kapanyélnek csináltatok egy 3.gyereket is ? Tudom-tudom, a gyerek helyrehozza a rossz kapcsolatot ,nyilván .
Ne aggódj,pár hónap múlva már lehet,hogy együtt sem lesztek.
Szerintem ez hormonhiszti. Én 6 hetesen lekevertem egy igazi pofont az uramnak, mert nem jött hamar filmezni, hanem felmosta a pincét. Soha életemben nem ütöttem meg senkit, kb a csattanásra ébredtem rá, mit csináltam.
A csokiját meg ne edd meg, full igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!