Gátmetszés, szülés mennyire fáj?
Nagyon ritka az amikor nem kell, és nem is szakad szét. Azért vágnak, hogy ne szakadjon. A felépülés része a legrosszabb. Én hónapokig összepisiltem magam egy köhögéstől is. Szexuális életem fél év volt mire élvezhető lett. Ki is tágultam rendesen, másfél év intimtorna után mondhattam, hogy nagyjából minden olyan volt, mint előtte. Leszámítva, hogy csúnya lett a vaginám. De erre is van plasztika.
Másodszorra már programozott császárt választottam. 1 hét alatt olyan voltam, mint előtte, ha ezt tudom, elsőnél is így teszek.
Attol fugg. Ha kapsz oxitocint (ami brutal fajasokat tud csinalni, es a baba szivhangja leeshet tole), fekve kell nyomnod (aminel 30%-kal kevesebb helye van a babanak kibujni, mert utjat allja a farkcsont, mig fuggoleges, pl. negykezlabas, allo vagy szuloszeken ulo pozban nem), es meghatarozott idod vana kitolasra (korhazi protokollt huznak rad, hogy mennyi idon belul kell teljesitened, kulonben jon az ujabb beavatkozas), akkor gyorsit rajta a gatmetszes. Ha hozza tudsz jutni a Vajudastamogatas mindenkinek c. konyvhoz, ott benne vannak a pro-kontrak, de ezt is a konyv szerzoje irta:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!