Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gátmetszés, szülés mennyire fáj?

Gátmetszés, szülés mennyire fáj?

Figyelt kérdés
Úgy tudom a gátmetszés nem kell mindenkinél de akinek volt mennyire fáj? Én még tini vsgyok így nyilván nem aktuális csak ha belegondolok hogy akár 10 év múlva mit fogok átélni aaah nagyon félek. Nem tudom elképzelni hogy én valaha szüljek pedig majd szeretnék. Ez normális? + nem a szüléstől félek hanem a gátmetszéstől mert anyukámnak kellet és mondta hogy neki nagyon fájt. És én félek attól hogy valaki ott tűvek szurkáljon

2020. ápr. 1. 21:39
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat jöhetnek még!☺ de mindig kell gátmetszéd? Vagy mitől függ az hogy kell e?
2020. ápr. 2. 22:10
 22/26 anonim ***** válasza:
38%

Nagyon ritka az amikor nem kell, és nem is szakad szét. Azért vágnak, hogy ne szakadjon. A felépülés része a legrosszabb. Én hónapokig összepisiltem magam egy köhögéstől is. Szexuális életem fél év volt mire élvezhető lett. Ki is tágultam rendesen, másfél év intimtorna után mondhattam, hogy nagyjából minden olyan volt, mint előtte. Leszámítva, hogy csúnya lett a vaginám. De erre is van plasztika.

Másodszorra már programozott császárt választottam. 1 hét alatt olyan voltam, mint előtte, ha ezt tudom, elsőnél is így teszek.

2020. ápr. 3. 08:41
 23/26 anonim ***** válasza:

Attol fugg. Ha kapsz oxitocint (ami brutal fajasokat tud csinalni, es a baba szivhangja leeshet tole), fekve kell nyomnod (aminel 30%-kal kevesebb helye van a babanak kibujni, mert utjat allja a farkcsont, mig fuggoleges, pl. negykezlabas, allo vagy szuloszeken ulo pozban nem), es meghatarozott idod vana kitolasra (korhazi protokollt huznak rad, hogy mennyi idon belul kell teljesitened, kulonben jon az ujabb beavatkozas), akkor gyorsit rajta a gatmetszes. Ha hozza tudsz jutni a Vajudastamogatas mindenkinek c. konyvhoz, ott benne vannak a pro-kontrak, de ezt is a konyv szerzoje irta:

[link]

2020. ápr. 3. 18:35
 24/26 anonim ***** válasza:
Erdekes, hogy sokakat a csaszar fele terel az elso traumatikus szules, masokat meg mas iranyba. En is tudtam, hogy meg egyszer ezt igy nem, mint az elsonel, total belenyultak a termeszetes folyamatokba, masodjara nem hagytam, olyan helyen szultem, ahol a csapat statisztikajabol objektiven kiderult, hogy tenyleg csak 100-bol 1(!!) esetben vagnak gatat, a tobbi beavatkozasrol is eleg jok voltak az aranyaik, teljesen mas modszerekkel dolgoztak (poziciovaltas, elorehajolas, kadban szules, a meleg viz, mint gatvedelem), es lam, meg tudott szuletni a gyerekem joval nagyobb fejkorfogattal, mint az elso, 4 kilon felul, egy pici serulesem lett csak, es nem kertem varrast, nagyon gyorsan begyogyult.
2020. ápr. 3. 22:05
 25/26 anonim válasza:
Én karácsonykor szültem 23.an már bekelett mennünk mert jöttek az 5perces fajasok és már aludni se tudtam .. 25.ig fajdalomcsillapitokat kaptam hogy tudjak 1-2orat aludni naponta legalább .. a végére már olyan szinten nem volt erőm hogy semmi ... én gatvedelemmel szültem .. 35oras hosszú és rettentő szavakba nem kifejezhető fájdalom volt .. de bármikor újra és újra csinálnám ..:))
2020. ápr. 8. 18:54
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nagy vágás lett, de nem éreztem. A vajúdás nagyon nagyon fájt. Azon kívül a többi már lazán ment. És a végén amikor varrtak akkor meg már senmi sem érdekelt és rajtam volt a babám és az volt a legjobb fájdalomcsillapító 🥰😍
2020. ápr. 29. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!