Gátmetszés, szülés mennyire fáj?
Amikor a gátmetszéshez jutottam, már olyan erősek voltak a tolófájások, hogy szerintem egy pofon sem tűnt volna fel. Az orvosom szólt, hogy tenne egy kis metszést, ezért ad érzéstelenítő injekciót. Eszem ágában sem volt vitatkozni, de megvárta a válaszom. A szuri pont olyan volt, mint amit a fogorvosok adnak, a metszés pedig olyan érzés volt nekem, mint egy varratszedés, éles csipesszel csippentés.
A varrásnál is kaptam injekciót és csak apró csippentéseket éreztem.
A felépülésnél 2 hétig fájdogált, 6. hétre pedig nyoma sem volt. (Persze a nőgyógyászom látja, más nőgyógyásznak viszont nem tűnt fel.)
És a varrasnál volt érzéstelenítő
Meg annyi hogy a vágást akkor csinálta amikor már úton volt és hogy ki férjen én így éreztem és inkább vágjon mint hogy repedjen vagy szakadjon.
Utána alig bírtam ülni és a felkelés is kellemetlen volt de úgy 2-3 hét után egyik napról a másikra elmúlt a fajadom
Kétszer szültem, mindketszer gámetszéssel. Az egészben ettől féltem a legjobban (meg attól, hogy nehogy császár legyen), nekem is mondta anyukám, hogy nagyon rossz. És tényleg az volt. Az elsőnél pont láttam mikor a szülésznő kézbe veszi a szikét, és hiába pont fájáskor vágott, annyira a metszésre koncentráltam, hogy azt hittem leugrok az ágyról. Maga a fájdalom olyan, mint mikor késsel elvágod a kezed, abban a pillanatban nem fáj, hanem utána, csíp, ég, áhh nagyon rossz. A varrás még ennél is rosszabb volt, pedig két érzéstelenítőt is kaptam. A doki még rám is szólt, hogy ne nyávogjak már, hisz most szültem meg egy gyereket. Tényleg borzasztó volt. Az, hogy két hétig ülni, menni nem tudtam, feküdni is csak úszógumin, az mindennek a teteje volt. Nagyon sokáig fájt a szex is.
A másodiknál is volt metszés, annyira nem paráztam már, de azt is éreztem. A varrás része volt itt is a legrosszabb, de ekkor lelalábbnem ugatott le bunkón a doki, hanem rendes volt, már csak két öltés, már csak egy, mindjárt vége... rendes volt. 2 nap múlva már nem is éreztem.
Mindenki azt irja, hogy nem fáj, de gondoltam leírom, hogy van aki nagyon rosszul éli meg. Nem elrettenteni akarlak. A lényeg, hogy ne parázz rá előre, mert annál rosszabb. Végül is ki lehet bírni.
Tiniként úgy gondoltam nem szeretnék gyereket..
Szingli leszek egy tetőtéri luxusgarzonban 🤣
8-as
Szia:)
Nekem volt gátmetszésem (4kilós baba) és akkor tudtam meg hogy vágott a dokim, amikor megszültem és jött összevarrni. A vágásból semmit sem éreztem, azt sem tudom mikor vágott... Viszont az utána lévő időszak. Na az amit nem kívánok senkinek. Inkább szültem volna 10x is akár, csak az a gátseb fájdalom ne lett volna. Csúnya lett, belilult. Nagyot is vágott a dokim sajna muszáj volt.. Kb 8hétig éreztem. 1-2 hétben volt baromi rossz, menni sem bírtam szinte de utána inkább kellemetlen volt csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!