40. hét után, kinek, hogy indult a szülésr?
Figyelt kérdés
Sziasztok !!
Akinek nem indult be a szülés a kiírt dátumra, utána indítás nélkül sikerült megszülnie?
Semmi jósló fájás nem jelzi , hogy szeretne jönni a picúr, kiváncsi vagyok szülés történetre , kinek , hogy alakult !
Köszönöm a válaszokat !
2020. márc. 30. 22:19
11/12 anonim válasza:
Első terhesség:
40+4nél már befeküdtem terminustúllépés miatt. 40+5nél délután spontán beindult a szülés, pedig délelőtt UH, vizsgálatok, méhszáj totál zárt, semmi nem jelezte hogy pár óra múlva indul a buli. Másnapra megszületett a fiam.
Második terhesség:
40+4nél indított az orvosom, de a baba feje magasan volt és fájásgyengeség miatt végül mentünk a műtőbe, ahol kiderült hogy a nyakán volt duplán a köldökzsinór. Ezért volt végig magasan, mert nem engedte lefelé a fejét.
12/12 anonim válasza:
40+3an szültem egyik pillanatról a másikra jöttek a fajasok .. hajnali fel 3kor kellett bemennunk . Nekem egyből 5perces fajasaim lettek amik 35oran keresztül maradtak és erősödtek ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!