Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Máshol ez hogy működik? Ti is...

Máshol ez hogy működik? Ti is félnétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Jelenleg 37 hetes terhes vagyok. Minden nap jóslózók, megvan rövidülve a méhnyak és fel is van puhulva. Április

16-án töltöm a 40. hetet. Ha addig nem indul be akkor be kell feküdnöm. 1 hetet rávárnak max akkor indítják. Az első szülésem sürgősségi császár volt toxémia és szívhang leesés miatt valamint a babának nagy volt a buksija. Nincs fogadott orvosom, akihez járok azt mondta, hogy mindenképp természetesre készüljek. Jelenleg semmilyen panaszom nincs. Csak annyi, hogy már szorongok a befekvés miatt. 1 hét+3 nap a babával és ki tudja, hogy kivel kerülök 1 szobába... sok az olyan kismama aki még kezet sem mos wc után (értsétek jól, borsodi város). Annyit csinálnak egyébként bent ,hogy minden nap van nst és ennyi. Várnak amig lehet, hogy beinduljon. De én rettegek, hogy elkapom a vírust bent, ráadásul asztmás is vagyok.

Ez most csúnyán fog hangzani, de ha elkapom már nem biztos, hogy hazajövök...

Szóval szerintetek érdemes lenne "megtagadnom" a befekvést vagy legalább valamit egyezkedni az orvossal?

2020. márc. 27. 13:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én nem feküdnék be, sőt nem is feküdtem. Minden nap bejártam vizsgálatokra. Naponta ctg, heti 2x vervétel+uh. Megbeszéltem a dokival, nem volt belőle gond, főleg, hogy nálunk már minden időpontra ment, max az uh-on kellett varni egy picit.

Császár előzmény után én úgy tudom nem is lehet otthon szülni.

2020. márc. 27. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!