Ha ki van nyílva a méhszájam, akkor rövidebb vajúdásra készüljek?
1 ujjnyi volt egy hete , de azóta is jóslózok egyre erősebben.
Szerintetek így mennyivel lesz rövidebb majd a tényleges vajúdás? Hogy készüljek? Hamarabb menjek a kórházba? Nyákdugó is elment 2 napja.
Ezt senki nem tudja előre megmondani.
Nekem amikor elment a nyákdugó, már 4 centire nyitva voltam. Ez volt reggel 9-kor. A fájások csak este 7-8 körül kezdődtek, de csak éjfélkor lett komoly. Akkor voltam 6 centire nyitva. Innentől még 4,5 óra volt mire kibújt a fiam
Oh de kár. Pedig én már reménykedtem hogy így azért valamivel gyorsabb lesz. Ha csak abból indulok ki hogy az első gyereknél 1 ujjnyi táguláshoz kb 8 óra kellett... most ez meg már megvan ugye .
Fel is van puhulva a mehszáj egyébként ha ez számít.
Kiszámíthatatlan..
Plusz mihez képest
1. Baba 8,5 h alatt lett meg
2. Baba :reggeli teljesen zárt méhszájjal este 2,5 h alatt lett meg
Én a 32.héttől nyitott voltam, utolsó heten 2 ujjnyira. 7 órára a vajúdás után lett meg a kisebb fiam.
A nagyobbnál totál zárt voltam, ö is 7 óra alatt lett meg. Szóval szerintem nem függ össze, habár a kisebbnél mikor kérdrztem a dokit, hogy mennyire baj, hogy nyitva vagyok, azt mondta spóroltam 12 orát. De nem hittem el.
Első babánál 2 ujjnyira nyíltam, úgy kezdődtek a fájások. Délben kezdődött, 3 ra értünk a kórházba, fél 6ra megszuletett a fiam
Második babánál 3.5 ujjnyira nyíltam akkor mondta a doki h nem mer hazaengedni mert ha otthon reped meg a burok lehet be sem érünk a kórházba... Úgyhogy burokrepesztessel indított, rá 1 és negyed órával megszuletett a lányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!