Akiknek a párjuk ott volt a szülésnél, azoknál megerősödött a kapcsolat vagy ellenkezőleg? És miben tudott segíteni apa?
Szia!
Szerintem egy apának se kellene kihagynia ezt az élményt. A párom azóta még férfiasabbnak érzi magát. Nem bánta meg, hogy velem volt, pedig nagyon félt a látványtól. De azt mondta az volt élete legnagyobb élménye. Nekem nagyon nagy segítség volt, hogy ott velem életem szerelme, a gyerekem apja, másképp el sem tudtam volna képzelni. A legnagyobb fájásoknál is Ő volt nekem a legjobb fájdalom csillapító. Fizikailag olyan sokat nem tud segíteni, de lelkileg iszonyatosan sokat számít hogy ott van. Nézegette a monitort, szólt ha jött a fájás, hogy készüljek, fogta a kezem, masszírozta a derekam, simogatta a pocim, puszilgatta a kezem, törölgette a fejemet és ez nekem nagyon jól esett. A szünetek közt beszélgettünk, folyamatos dicsért hogy milyen ügyes vagyok és hogy tudja hogy nincs más olyan nő a földön aki jobb anyja lenne a gyerekének. Olyan szépeket mondott. Nagyon büszke volt rám és a gyerekére és a mai napig is az. Ha lesz következő akkor is velem szeretne lenni és én sem tudnám nélküle elképzelni.
Én is így képzelem el a szülést,ezt iszonyat jó olvasni...beleéltem magam:)
Gratulálok!
Szia!
Óriási élmény volt az én férjemnek is, kisfiúnk születése 8 hónappal ezelőtt! Sok olyan dolgot látott amit én nem. Bár talán jobb is így. Gondolok itt arra pl., hogy a kisfiam amikor kibújt tiszta lila volt, egy percig oxigént kapott, na ezt az egészet ő látta én nem. Látta azt a szenvedést, amit egy 12 órás vajúdás és egy 4240 grammos szépség okoz. Amikor eszembe jut, hogy hogy sírt a férjem, amikor visszajött hozzám, amikor engem már varrtak és a babónkat pedig levitték az osztályra még most is el tudom sírni magam! Csak annyit tudott mondani: "a kisfiúnk!!!!!", és szó szerint folytak a könnyei, egy erős, nem túl érzelgős, 30 éves férfinak!!! Ezek miatt a pillanatok miatt, meg persze azért, mert nélküle úgy érzetem akkor, hogy nem bírtam volna ki, szerintem minden valamire való férfi bent kell, hogy legyen a szülésnél!!!!
Óriási élmény lesz meglátod!!
Sok sikert és könnyű szülést kívánok!!!!
Köszi szépen!
Háát, már tuti nem hagyom ki ezt az élményt én sem,vagyis akkor had jöjjön apa be!Mindenképpen szeretne ott lenni,és valahol már én nagyon várom az eljövetelét...
Még nem kell szülnöm,csak gyüjtögetem a tapasztalatokat,hisz én még csak 24 heteske vagyok:)
De annyira jó olvasni olyan történeteket,ahol az apa nem bánta meg,hogy bent volt!!!
Kedves kérdező!
Én csak szeretném megköszönni Neked, hogy feltetted ezt a kérdést
Mi is a finishben vagyunk már, és kicsit kételkedtem, hogy akarom-e, hogy benn legyen a férjem, de ezek az írások engem is megerősítettek, és szétbőgöm magam a meghatottságtól!
Köszi Neked, és az összes válaszadónak!
Üdv:37 heteske
Kedves 37 heteske:)!
Kívánom hogy a leírtak alapján döntsetek jól,beszéljétek meg ti ketten a pároddal,hogy szeretne-e benkt lenni--és szerintem ha elolvassa Ő is ezeket az írásokat,szerintem cseppnyi kételkedése sem lesz!
Mint ahogy az egyik kedves válaszoló írta:
-együtt eldönteni a picit
-együtt véviginni a terhességet
-együtt megszülni
-együtt felnevelni
Nincs enél csodásabb dolog én mondom neked!
Én már az első pár válaszolónál döntöttem a párommal,hogy semmi kétség...
Ezek aválaszok csak megerősítették,hogy tényleg jól döntünk.HIsz szerelmünk gyümölcsét egyszerre ,együtt pillanthatjuk meg:)
Könnyű apás szülést kívánok neked,és ha teheted,oszd meg velünk te is a világ legcsodálatosabb élményét...
Kedves kérdező:
Köszönöm, bejön a férjem, és majd referálok. :-)
UTOLSÓNAK:
Semmi indoklás, vagy vmi??? Azóta felétek sem néz? Hát ez döbbenet...:-( nagyon sajnálom...
37 heteske
Utolsó!
:)))))
Előtti!
Sajnálom,hogy így jártál.
Ha én így járnék,nem tudom mi lenne....
Nem tudom mi késztet egy férfit,hogy egy ilyen fontos,jelentős és csodálatos időszak után így döntsön?
Biztos meghibbant,mert én másra nem tudnám fogni!Mi lehet fontosabb,mint a saját gyereke,felesége?
Nem azért írtam,hogy megírd,hiszen ez nem ránk tartozik,csak ha nem bánod,van véleményem apárodról/ vagy a volt párodról...
Kívánom,hogy a babáddal legyél nagyon boldog,ő neked a legfontosabb úgyis,és meglátod:a pici tud feledtetni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!