Akiknek a párjuk ott volt a szülésnél, azoknál megerősödött a kapcsolat vagy ellenkezőleg? És miben tudott segíteni apa?
megerősödött és sokkal jobban felnéz rám. Pedig előtte se vett kutyába...
Ő nyomta felfelé a lábamat és tartotta a fejemet kitoláskor, ezt a feladatot kapta a dokitól:)
legközelebb is bejön velem.
Egyértelműen megerősödött. Együtt hoztuk össze a babát, együtt csináltuk végig a terhességet, együtt neveljük a gyereket, egyértelmű volt, hogy ezt is együtt csináljuk (de ha pl az orvosi része miatt nem akart volna bejönni, akkor megértettem volna).
Nekem sokat segített, amikor fájás volt fogta a kezem, bíztatott, nem tudom mi lett volna velem nélküle :)
A mi kapcsolatunkon csak javított, valahogy elmélyítette és érdekes módon szülés óta még a szex is jobb lett.
Méhszáj-vizsgálat, burokrepesztés stb alatt kiküldtem, szerintem ezeket nem bírta volna és ilyenkor úgysem tud rajtam segíteni, inkább csak zavart volna.
Erősödött, most már tudja mi az a fájdalom :) Mikor fájt a foga, meg se nyikkant, csak annyit mondott, nem panaszkodik, mert végignézte a szülést.
Amúgy nem csinált semmit, amíg vajúdtam/szültem, csak ott volt, de épp elég volt, nekem a lelki támogatás nagyon kellett. Nem bírtam volna nélküle.
Köszi nektek!:)
Olyan ari a ti párotok is!
Az enyém is a "babagyártástól" a nagybetűs életig végigcsinálja az egészet,ezt ő már eldöntötte:)Szülésnél nem kérdés,hogy bent-e lesz,csak én félek,hogy nem akkor jön el az ideje,hogy épp ott legyen:(
Bent volt mindkettőnél, végigélte a csodát.
A kapcsolatunk nem változott, nem undorott meg tőlem, gondolom leginkább erre voltál kívánics, pedig meglesett szülés után-varrás előtt, amikor igen szép lehettem...a másodikat meg végileste alulról..
Nekem sokban nem tudott segíteni, mert én eléggé befele zárkózott voltam, befele csendben koncentráltam, de megnyugtatott, hogy ott van, és engem inkább az érdekelt, hogy ő is része lehessen mindennek, és láthassa, nem ezért , hogy nekem segítsen. Ha ezen múlt volna, egyedül csukott szemmel is végigcsináltam volna, de sajnálnám, ha kimaradt volna belőle..
Komolyan mondom/írom,hogy olyan meghatóan írtok,hogy már alig bírom kivárni azt apillanatot,mikor közösen megszüljük a kislányunkat.
Van olyan válaszoló,aki(k)nek az írásait többször is elolvastam....köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!