Nálatok meddig látszódott a branül helye a kezeteken?
Figyelt kérdés
Három hónapja szültem és még mindig látszik a kis pont mindkét kezemen ahová branült tettek be. El fog ez múlni? Nem zavar csak érdekel :)2020. márc. 2. 16:24
1/9 anonim válasza:
Hát a babám még csak fél éves, de más okból már 3 éve is kaptam branült. Még látszik
2/9 anonim válasza:
6 hós a lányom, most megneztem és látszik 2 - 3
Nekem a szülésben esküszöm ez volt a legrosszabb.
En kaptam infúziót is, majd Szuleskor is oxi, utána mindennap vérvétel.
Undoríto volt a kezem, duzzadt, lila-kék. Nem volt a két kezemen normális rész, ahol ne lett volna osszeszurkalva
Ahhh... 😫
3/9 anonim válasza:
Lassan 7 éve szültem a nagyot, még megvan a helye. A kicsinel 2 kezfejben is volt, azok is latszanak még. Engem nem zavarnak.
4/9 anonim válasza:
Szerencsére nem kaptam branült :)
5/9 A kérdező kommentje:
Engem sem zavar, emlékeztet. Másnak szerintem amúgy sem tűnik fel, csak nekem
2020. márc. 2. 17:29
6/9 A kérdező kommentje:
Négyes köszönjük hogy ezt megosztottad velünk.
2020. márc. 2. 18:13
7/9 anonim válasza:
Kb 8 hónapos koráig nagyon látszódott, most 1 éves a kislányom, csak én látom már, de ahhoz nagyon kell néznem :)
8/9 anonim válasza:
Nekem már nem látszott akkor sem, mikor hazajöttünk a kórházból, mondjuk nekem nagyon jó vénám van, rendszeres véradó is vagyok (ott mondják mindig), annak sem látszik már a helye másnap, pedig az nem kicsi tű.
9/9 anonim válasza:
8,4,1 évesek a gyerekek, mindnek a nyoma megvan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!