Szakorvosi javaslatot felülbirálhatja az ügyeletes szülész (császár javaslat?
32!
A kettő nem ugyanaz. De felesleges veled vitatkozni, mert az istenért se akarod felfogni.
Természetesen örömmel fognak felvágni, sokkal kényelmesebb nekik, mint a szülő nőhöz alkalmazkodni. Ezért is indítottak évekkel ezelőtt több kampányt is, mert a nők szeretnének beavatkozások nélkül, sajat tempójukban szülni. Lassan beérik a dolog és bár a csaszár arány nem csökkent, de ennek mára nagyobb százalékban a kórhazi türelmetlenség, arrogancia és abúzus az oka, mintsem, hogy a nők ezt "válasszák".
Amennyiben ott helyben nincs ellenjavallata, megcsászároznak. De ha már úgyis ezt akarod, jelentkezz hasonló facebook csoportokba, ahol segítenek abban, hogy hogyan készülj fel a császárra, mi fog veled történni és hogy lehet utana felépülni, stb...
Jah. Nyilván tehetetlenül, remegve, lekötözve fekve egy asztalon, miközben ébren felvágnak, az sokkal jobb a pánikbetegségednek. Hajrá.
Félreértés ne essék, nekem két császárom volt, nem az ellen vagyok. De szerintem ez pont nem jó indok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!