Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tegnapra voltam kiírva, de...

Tegnapra voltam kiírva, de sajnos nem történt semmi. A dokim azt mondta ad egy hét haladékot a babának, utána be kell feküdnöm szülésmegindításra. Első baba. Mire számíthatok? Az nagyon rossz?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék mindenre,pl. az előtte való estét már bent kell-e tölteni,hogyan zajlik pontosan egy megindítás és mi történik.Sokkal rosszab ez,mintha magától indulna be a szülés?Azt hallottam,hogy hosszabb ideig tart jóval.Igaz?Nagyon félek...C1111 nyitottságú méhszájjal szerintetek nagyon sokat fogok szenvedni mire kitágulok majd rendesen?
2008. nov. 20. 20:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan szeretkezzetek gumi nélkül. A babához csak akkor juthat fel fertőzést, ha már megrepedt a burok, ami ugye a te esetedben még messziről nem áll fent (hiszen akkor már megnyugodva vajúdnál). A babát elsősorban a burok védi a fertőzésektől, nem a méhszáj.
2008. nov. 21. 09:31
 12/18 anonim ***** válasza:

nekem indították a szülést és 5 óra alatt megszültem, vajúdással mindennel.

szép szülést.

2008. nov. 21. 10:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem is indították az első babánál, magával a folyamattal smemi problémám nem volt. Inkább az volt a rossz, hogy előző nap befektettek a kórházba egy olyan kórterembe, ahol csupa olyan "túlhordásos" kismama volt mint én, persze egész éjjel panaszkodtunk egymásnak. Meg is lett a böjtje, iszonyat fáradt voltam a vajúdás alatt. :( Azt nme tudom, hogy könnyebb-e így, én akkor nagyon fájdalmasnak éreztem, de sógornóm pl. spontán szült (ugyanolyan méretű kislányt mint én, ráadásul mi is egy méret vagyunk) és ezerszer többet és több ideig szenvedett mint én. Szóval ezt így nem lehet kiszámítani. De drukkolok, hogy megszülj minél előbb! :))) 37 hetes
2008. nov. 21. 13:44
 14/18 anonim ***** válasza:
15%
én a helyedben nemszaxszelnék gumi nélkül
2008. nov. 21. 14:49
 15/18 A kérdező kommentje:
Kipróbáltuk gumi nélkül,és ezek szernt igaz a hír,hogy a "kis fickók" megindítják a szülést.Rá másfél órára elkezdődtek a fájások.Mondjuk lehet,hogy a hidegfront is kellett hozzá:)
2008. dec. 10. 10:39
 16/18 anonim ***** válasza:
sdzia mizuka veled?
2008. dec. 18. 17:23
 17/18 A kérdező kommentje:

Szia!

Megvagyunk,jól vagyunk,holnap lesz 4 hetes a kislányom:)

Nem hiszem, már,hogy rosszabbul jártam volna a megindítással,annyi oxyt kaptam így is,hogy mindegy lett volna szerintem,hogy indított szülés-e,vagy sem.Hosszúnak hosszú volt,18 órát vajúdtam:(

2008. dec. 19. 11:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Az a lényeg ottvan a babád a karodban!gratulálok és sok boldogságot kivánok:stella
2008. dec. 19. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!