Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki alapból nem tágul gyorsan...

Aki alapból nem tágul gyorsan (szexnél), a szülésnél nem volt gond ezzel?

Figyelt kérdés
Nekem a szexnél sok idő kell, nehezen megy az eleje, elég szűk a hüvelyem. Ilyen esetben ez probléma lehet a szülésnél? Mások hogy voltak ezzel?
2020. febr. 21. 08:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Hangulattól függően, de gyakran nekem is voltak/vannak hasonló gondjaim a szexnél. (Természetesen a férjem rém odaadó, nem sürget, csodásak vele az együttlétek.)

Ennek semmilyen hatását nem éreztem szülésnél. Alig érezhető előjelekkel már a szülés előtt 5 nappal 1 ujjnyira ki voltam tágulva. Később oxitocionnal indítottak, majd burkot is repesztettek és összesen 3 óra után a karomban volt a kisfiam. Icipici gátmetszésre volt csak szükség. Nem volt gond a tágulással.

2020. febr. 21. 08:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem volt vele gond. Sőt . Sokkal hamarabb és 100 százalékosan regenerálódtam utána.
2020. febr. 21. 08:41
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Nálam sem volt gond, pedig én is tartottam tőle. Igaz, amikor bementünk fájásokkal a kórházba, még egyáltalán nem voltam kitágulva. De ahogy közeledett a szülés, már nem volt evvel probléma. Első szüléshez képest gyorsan meg is lett a kislányom, igaz a gátmetszés is kellett. De ettől függetlenül nem befolyásolta a szülés menetét.
2020. febr. 21. 08:56
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
Nem lesz probléma, a baba ki fog jönni simán. Szülés után hamarabb helyre jössz és a hüvelyed is a párod örömére.
2020. febr. 21. 09:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyén és nő függő, szexnél nem tágulsz,attol szüléskor gyorsan könnyen kitágulsz és baba természetes uton ki jön
2020. febr. 21. 10:18
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Szülésnél a méhszáj tágul, szexnél nyilván nem. Össze se lehet hasonlítani a kettőt. Másik testrész.
2020. jún. 27. 22:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, de a hüvelyen keresztül jön ki a gyerek. A mehszaj tagulasa egy külön sztori. Engem az érdekelt, hogy akinek pl. egy behatolás is nehezen megy, hogy tud kijonni ott egy gyerek. Szakad? Gatmetszes?
2020. jún. 28. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!