Debreceni Kenézy Gyula Kórházban szült valaki mostanában? Vagy fog e szülni?
Mi rosszat hallottál a Klinikáról? Én ott szültem 8 éve,már akkor is volt aki lehordta mindennek hogy bunkók a csecsemősök meg stb, erre én pont az ellenkezőjét tapasztaltam, nagyon rendesek voltak és segítőkészek ja és nem volt fogadott dokim.
A Kenézybe 10 éve szültem, na ott megkértem a csecsemőst hogy mutassa meg hogy tegyem mellre mert első baba volt és fogalmam se volt róla, na azóta is őt várom xD
Míg a Klinikán már ha látták hogy rosszul teszem mellre azonnal igazították maguktól.
Momdom ez régebben így is volt, pont itt olvastam a gyakorim szülés előtt hogy milyen gáz a Klinika, én meg az ellenkezőjét tapasztaltam.
Nem tudom mi a helyzet most itt ott, de a Kenézybe apás tanfolyam után a párom velem volt, igaz császár lett belőle, de míg vajúdtam bent volt. Sőt császár után nekem csak megmutizták,majd kivitték apucijához a kezébe adták hozzám meg csak a megőrzőbe hozták le 5 percre 4 óra múlva.
Van egy csoport:
Debrecenben szülök! Klinika és Kenézy kórház
Talán ott lehet gyűjteni friss infókat.
Mint mondtam én 10 és 8 éve szültem ott, akkor ez volt a helyzet. Most nem tudom sajnls
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!