Ti is elhanyagoltátok a párotokat?
Szülés után illetve terhesség alatt teljesen elhanyagolt a barátnöm. (Se közeledés sem pedig szex nem volt azóta)
A baba 10 hónapos most és még most sem kívánja a szexet.
Volt valaki hasonló helyzetben? Helyre fog ez jönni?
Mit kell tenni?
Párbeszéd stb nem hat rá, csőlátású anya lett más nem érdekli.
Terhesseg alatt tiltott volt a szex és az orgazmus is.
Terhesseg utan az első 3 hónap volt nehéz.
Amugy nem, nem hanyagolom el a páromat, nem vagyok beleb,uz,ulva a gyerekeimbe, tudom, hogy nem csak anya, hanem feleseg és nő is vagyok igényekkel.
A feleségemmel a szülés után 6. héten összebújtunk és amint lehetett ment mozogni is, hogy visszanyerje a régi alakját. Teljesen nem sikerült, de nagy eredményeket ért el. Nagyon korán elmentünk közösen vacsorázni is étterembe. Nem, nem hanyagolt el.
Jelezd neki egyre erőteljesebben és hangosabban. Fejezd ki a nem tetszésedet. Utána otthagynám, de a gyerekkel mindenféleképpen tartanám a kapcsolatot.
5ös a ló másik oldala... Szülés után 3 nappal nem az volt az első, hogy kielégítsem a férjem.
Kivártuk a 6 hetet, nem csak én de a férjem is. Onnantól összebújtunk. Tény, hogy megváltoztak a körülmények és nem úgy volt mint azelőtt.
Nálunk a szex kölcsönös, nincs olyan, hogy "lerendezem" a párom. Nem is igényli és úgy jó neki, ha nekem is.
Nekem emelt a libidómon a terhesség és a szülés is, szóval nem, nagyon nem hanyagoltam el. Alig bírtuk a 6 hetet is kivárni, simogatással nem is vártunk.
Sosem fogom megérteni az ilyen nőket.
Arra nem gondolsz hogy mondjuk segítségre van szüksége? Értem, a szexhiany probléma, de esetleg egy traumatikus szülés gatolhatja a libidót. Vagy a folyamatos bezartsag érzés is vezethet ilyen viselkedeshez. Esetleg szülés utáni depresszió..
Mondjuk le kellene ülni vele beszélni. Hétvégente a gyereket rabizni valakire, és elmenni egyet ebédelni, sétálni, stb.
Maradj otthon a gyerekkel, őt pedig fizesd be egy kis szepitkezesre. Fodrász, kozmetikus ilyesmi.
Próbáld kirobbantani a gyerek mellől
Minden nap bokolj neki valamit. Dicserd meg a haját, szemét, alakját, illatát akármit..
Illetve elkuldeni pszichológushoz, ha a kettesben töltött minőségi idő és a fent felsoroltak nem segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!