Ballonos méhszájtágítás?
Szia
Már egy pár napja benn feküdtem, kicsi volt a baba, majd kevés lett a magzatviz, így aznap este indítottak.
Nekem 23.00 körül rakták fel, a felrakása nem fájt, bár azt tudni kell hogy nem féltem és ellazultam, mondta a szülésznő hogy jól bírtam.
Reggelre nem történt szinte semmi, éjszaka azért voltak elég erős görcsök, de valamennyit aludtam.
Teljesen zárt voltam 6.30kor,majd a szülésznő kikötötte az ágyhoz a ballont, olyan fel9 körül húzta ki, ekkor voltam 2 cm-re tág kB.
Utána oxit kaptam, majd burokrepesztes, szépen tágultam, így 16.00ra megszuletett a lányom.
Nekem jó élmény volt a szülés, de nagyon fontos h ellazulj a felhelyezésnél és a kihuzásnál (vagy kiesik magától)
Túlhordás miatt lett indított, első baba, 1 ujjnyira nyitva lévő méhszáj. Este 8-ra kellett bemennem a kórházba, 11-kor felhelyezték a ballont: nekem nem fájt (gyengébb mensigörcs érzés), az orvos is ügyes volt és nem is paráztam rá. Elküldtek aludni. 5 perces fájások jöttek, nem voltak erősek de a szabályosság miatt megkérdeztem az ügyeletest, hogy mi ez. Kaptam egy nospa szurit és megpróbáltam aludni. 6:30-kor jött a fogadott szülésznőm, hogy kiszedik a ballont. 5 cm-re kitágultam. Burkot repesztettek majd vártunk. 10-kor kaptam oxit mert nem indult el semmi és 15:30-kor megszületett a babám gátvédelemmel.
Nagyon pozitív élményként maradt meg bennem ez az egész és kifejezetten megnyugtató volt számomra mind a személyzet mind a kórházi környezet.
2es vagyok
Nekem is éjszaka 4 perces fajasaim voltak, én is szóltam a nővérnek, de mondta h mivel zárt a méhszáj (nem esett ki a ballon), igy nem kell aggódni, nem lesz szüles :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!