Volt olyan valakinek, hogy délelőtt még semmi nem volt NST-n, de később mégis beindult a szülés?
Nagyon elkeseredtem, mára vagyok kiírva, és eddig ez volt a legeseménytelenebb NST-m... semmi fájás, baba mondjuk már belassult, de szép a szívhangja, ha éppen megmozdul...
Már azt mondta a nővérke, hogy mikor költözzek a kórházba... :(
Volt valakinek esetleg olyan, hogy délelőtt semmi nem volt, és mondjuk még aznap, vagy következő nap beindult a buli?
Jóslóim meg mindenféle fájdalmaim már 2-3 hete vannak...
Délben voltam nst-m, rögtön utána távozott is a nyákdugó, majd kB 2 óra múlva kezdődtek a rendszertelen fájások. Este 7ig vártam, hogy vagy elmúljon, vagy rendszereződjenek, de semmi. Bementem a kórházba, és a vizsgálaton kiderült, hogy már 5 ujjnyira nyitva voltam. Kaptam oxyt, és éjfélre megszültem.
Az nst-n semmi jele nem volt semminek, viszont az nst után volt egy hüvely vizsgálatom, a doki azt mondta, szerinte ő indította be, mert a vizsgálat közben jött ki a nyákdugó.
Reggel 7-re mentem nst-re, semmit nem mutatott, ugyan olyan volt, mint máskor. Baba aktív, fájások semmi. 9-re voltam beírva amnioszkópiára (6 nappal voltam már a terminus után), így ott vártam a soromra a szülőszoba előtt. Felálltam egy kicsit járkálni, és elfolyt a magzatvizem... (Éjjel 22.15-kor született meg a fiam) Nyákdugóm már egy hete nem volt, jóslóim sem voltak.
A kicsivel is hasonló volt. Szépen jártam az nst-amnio vizsgálatokra, mivel már megint terminus után voltam. Semmi jele a szülésnek, 41. héten indítanak ha magától nem indul. Hajnalban 5 perces fájásokkal beindult a buli...
Az első terhességemnél jártam így.
Már a kórházban feküdtem terminus túllépés miatt, 40+5.
Reggel 6kor ébresztettek hogy menjek nst-re. Ott egy pillanatra szívbajt kaptam, mert a szülésznő azt mondta hogy túl lassú a baba szive, lehet hogy megyünk a szülőszobára. Hívott egy másik szülésznőt, ketten nézték folyamatosan az nst-t. A baba szívverése helyre állt szerencsére.
Délelőtt még UH-on voltam, flow vizsgálat stb, minden rendben ott is, nem szülünk még. Délután 3kor pedig egyik pillanatról a másikra jöttek az 5-7 perces fájások. Másnap megszültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!