Mikortól beszélünk vajúdásról? (Bocsi, ha hülye kérdés! )
Figyelt kérdés
Onnan, hogy elkezd szivárogni vagy elmegy a magzatvíz, vagy csak onnan, hogy már fájások is vannak?
Szültem már, de nekem egyáltalán nem voltak fájásaim, és nem tágultam (oxitocinnal sem), császározni kellett. Magzatvíz szivárgástól számítva 16 óra telt el, mire megműtöttek. Akkor én most 16 órát vajúdtam, vagy egy percet sem?
2010. júl. 23. 11:40
1/6 anonim válasza:
szerintem egy percet sem. vajúdás a tágulási folyamat ami fájdalommal jár.
2/6 anonim válasza:
Szerintem a onnantól kezdve vajúdik a szülő nő mikortól elkezdődtek a fájások.
Szóval szerintem te nem vajúdtál :)
3/6 anonim válasza:
Az első fájás kezdetétől. Neked szerencséd volt, irigyellek. Nekem nem. Én 50 órát vajúdtam.
4/6 anonim válasza:
Jó kérdés:-)
De szerintem inkább nem vajúdtál. a vajúdás legjellemzőbje a fájás. Ha nem fájtál, nem "szenvedtél".
5/6 anonim válasza:
A fájásoktól kezdődik szerintem. Nem értek egyet azzal, amit fentebb írtak, hogy szerencsés vagy, amiért nem vajúdtál. Noha a világ legfájdalmasabb, de mégis a legcsodálatosabb élménye vajúdni és világra hozni a kisbabád. A császárral nem lehet igazán átélni a születés csodáját.
6/6 anonim válasza:
18:07-es vagyok! Kedves utolsó! Hidd el át lehet élni főleg úgy ha nem programozott. Előtte azért igenis szenvedni kell. Sőt már olyat is láttam sajnos, hogy programozott császárnál is hagyták vajúdni a kismamát pedig faros volt a baba. Nem sokat, 4 órát, de ha azt vesszük van aki ennyi idő alatt megszül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!