Ezért vissza lehet kérni a pénzt?
Figyelt kérdés
Jan 27. én született a kislányom, nemrég (Jan 25.-én) amikor már tudtok hogy bármelyik pillanatban szülhetek bementünk a kórházba. Még 1 héttel ezelőtt kibéreltünk egy fizetős úgymond VIP. szülőszobát hogy megfelelőek legyenek a körülmények. Két személyeset. Mikor beköltöztem még nem volt semmi probléma viszont másnap beraktak mellém egy roma nőt aki természetesen semmit sem fizetett érte mondván hogy nincs hely máshol.Innenetől egy percet sem tudtam pihenni volt amikor az egész családja bejött legalább 6an voltak bent és ott hangoskodtak. Miután megszületett a pici és odaadták a kezembe akkor is épp a tévét nézték semmi tekintettel nem voltak ránk. Egy napja már hazamentünk, de ez nem hagy nyugodni hogy én kifizetten 15.000 forintot ők meg egy fillért sem fizettek és még nem is voltek tekintettel ránk. Ilyen esetben vissza lehet kérni a pénzt?2020. febr. 4. 14:00
21/24 anonim válasza:
Ha primadonna kinyitja a száját a család leugatja és rasszistának nevezi, csakmondom. Nyilván te is közülük való vagy, mert nekik szokásuk ezzel jönni, ha bármi van, azonnal rasszista., Ha 6 hófehérke ül be a szobába, ugyanúgy zavaró, tök mindegy kik vannak bent, idegenek akiknek semmi helye ott.
Egyébként az ember azért lesz már lassan rasszista, mert bármit csinálhattok, mindig azzal jöttök, hogy rasszista a másik. Én is rasszista lettem, mert szóltam, hogy jó lenne, ha nem szednék ki és ennék meg a fiam kezéből az uzsit. Erről ennyit.
22/24 anonim válasza:
Igazából nem értem ez hogyan van mert én is a Bajcsy Kórházhoz tartozom és a szülészeti részlegen január 28.-a óta az influenza szezon miatt be sem lehet menni a gyermekágyas részre, csak az üvegen keresztül láthatják a babát. Voltam bent a szülészeten 28.-án bizonyos problémák miatt és szinte üres volt a gyermekágyi rész. Tény hogy volt ott egy roma család akik rengetegen mentek de az üveg mögé nem mentek be. Illetve úgy tudom a két ágyas rész éjszakánként 9 ezer forint. Mondjuk szerintem erre számíthattál hogy valakit beraknak melléd, ugye van egy ágyas szoba ami fizetős, 2 ágyas fizetős és nem fizetős. Kint a nőgyógyászati részen maximum 3 ágyas szobák vannak tudtommal de oda kismama akkor kerük ha a gyerekágyas rész tele van, tehát effektív amiatt fizettél hogy legyen szobatársad, ahhoz meg hogy ő fizetett-e vagy sem nincs közöd.
23/24 anonim válasza:
A szobatárs oke! A vendégsereg nem oké! Hihetetlen, hogy nem értitek a problémáját. Ha van 4 szobatárs se probléma, vadidegen család a probléma, nők férfiak stb.
24/24 anonim válasza:
Látogatási tilalom van a kórházban visszavonásig, tehát nem mehet be még apuka sem a babához. Üvegen keresztül lehet a babát és mamát megnézni. Ha pedig bementek, elhiszem hogy zavaró de jelezni kellett volna a személyzet felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!