Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ezért vissza lehet kérni a pénzt?

Ezért vissza lehet kérni a pénzt?

Figyelt kérdés
Jan 27. én született a kislányom, nemrég (Jan 25.-én) amikor már tudtok hogy bármelyik pillanatban szülhetek bementünk a kórházba. Még 1 héttel ezelőtt kibéreltünk egy fizetős úgymond VIP. szülőszobát hogy megfelelőek legyenek a körülmények. Két személyeset. Mikor beköltöztem még nem volt semmi probléma viszont másnap beraktak mellém egy roma nőt aki természetesen semmit sem fizetett érte mondván hogy nincs hely máshol.Innenetől egy percet sem tudtam pihenni volt amikor az egész családja bejött legalább 6an voltak bent és ott hangoskodtak. Miután megszületett a pici és odaadták a kezembe akkor is épp a tévét nézték semmi tekintettel nem voltak ránk. Egy napja már hazamentünk, de ez nem hagy nyugodni hogy én kifizetten 15.000 forintot ők meg egy fillért sem fizettek és még nem is voltek tekintettel ránk. Ilyen esetben vissza lehet kérni a pénzt?

2020. febr. 4. 14:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
62%
nem a putris Julissal van a gond, hanem a másik 6-tal!!!!
2020. febr. 4. 14:28
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A férjem is megpróbált lebeszélni róla de én azért szeretném megpróbálni.Bár nem tudom hogy mennyi esély van rá hogy visszaadják.
2020. febr. 4. 14:54
 13/24 anonim ***** válasza:
91%
Foglalkozz inkább az újszülött gyerekeddel.
2020. febr. 4. 15:22
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez melyik kórházban történt meg?
2020. febr. 4. 15:36
 15/24 anonim ***** válasza:
66%

Azt mondod az a bajod, hogy ők nem fizettek. Ahha. Nyilvan rongyos 15 ezer kifizetésétől majd csendesebb lesz a rokonság. Nehogy azt hidd már, hogy körülötted forog a világ. Főleg nem 15 rugóért. Hol élsz te? Meg még menjél vissza fillérbaxóskodni, hat gratulálok. Nincs neked normális férjed, aki szóljon, hogy fejezd be a hisztit?

Ha bajod volt a kórházban, akkor ott kellett volna kinyitni a szádat.

Példamondatok:

"Elnézést, pihenni szeretnék, kérem fáradjanak ki."

"Szülésznő, kérem, a szobatársam nem tartja be az alapvető emberi normákat. Próbáljon szervezni egy cserét."

2020. febr. 4. 15:37
 16/24 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos nem. Megértem, mi a gond, de te a kétszemélyes szoba egyik ágyáért fizettél AKKOR, amikor még lehetett válogatni. A szobatársadnak nem lehetett, neki ez jutott. Ellenben a betegjogi képviselővel felvenném a kapcsolatot azügyben, hogy a szülés után nem volt lehetőség megfelelően regenerálódni, pihenni, mert folyamatosan látogatók voltak bent, és nagyon REMÉLED, hogy nem kaptatok el semmit, miközben tombol az influenza járvány.
2020. febr. 4. 15:38
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Így utólag már nem sok mindent tehetsz. Nyilván fogadgatsz ügyvédet stb, de lehet több lenne a költség mint az esetleges kértérítés.

De ott akkor nem próbáltál meg tenni valamit?

Őt nem tették át máshová mikor felszabadult egy ágy?

Biztos vagy benne h nem fizették ki a szobát?

2020. febr. 4. 17:07
 18/24 A kérdező kommentje:

#14 a Bajcsy Zsilinszky kórházban voltunk

#17 mert nem akartam magamra haragítani egy roma családot. Biztos hogy nem fizettek hisz mondták.

Szerintem hagyom a p*csába az egészet. Zavaró de hát ez van.

2020. febr. 4. 18:19
 19/24 anonim ***** válasza:
81%
A SOTE II-n be se jöhet a rokonság a szobákba, csak az egyágyasba. Csak az előtérben lehet találkozni akár a férjjel, akár az embernek az anyjával vagy bárkivel.
2020. febr. 6. 09:44
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
A Bajcsyban se jöhetnek be a látogatók a szobába. Ha a primadonna kinyitotta volna a száját, kimennek. De rasszista hisztis pitsának lenni könnyebb.
2020. febr. 6. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!