Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Angliában/Skóciában szülés?

Angliában/Skóciában szülés?

Figyelt kérdés
Nem konkrétan a szülés érdekel, hanem mikor meg tudtátok, hogy terhesek vagytok, hova mentetek először? Mit kellett intézni?
2020. jan. 17. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia, elvileg először a GP-nek szólsz, bár ennek sok értelmét nem láttam, aztán mész a midwife - hoz, ide leghamarabb 8 hetes terhesen mehetsz. A midwifeom ugyanott van mint a gp. Mikor kértem az idő pontot, akkor kaptam egy mappát, a terhes könyvvel és nyomtatvanyokkal, azt mondták töltsek ki amennyit csak tudok belőle (adatok, kórtörtenet, stb) az első találkozó jó hosszú volt, 5 ampulla vért levett, vérnyomásm, ilyesmi.

Ő elküldte a papírjaimat, az alapján kaptam levélben időpontot a kombinált tesztre és 12 hetes uh-ra, kikuldtek maternity exception card-ot is. Ha alacsony kockázatunak ítélik a terhessegedet, 2 uh van a 12.es 20 héten, utána csak midwife és gp. Mindig elmondjak hogy mi a következő lépés. 12 hetin vesznek ugye vért a kombinálthoz, vinned kell vizeletet is.

Itt nem írnak ki tappenzre, mindenki megy dolgozni kB amíg meg nem szül, kivéve ha szabit veszel ki.

A vegefele vigyázz ne menj betegszabira, mert a maternity payed kevesebb lehet, bár ez s munka helytől is függ

Írj nyugodtan privit, meg csak most leszek 24 hetes, de válaszolok ha tudok

2020. jan. 17. 21:34
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Meg egy gondolat: ha meg nem vagy a GP-hez beregisztralva, kezd el azonnal intezni. Nekem sem volt regisztraciom, mikor kiderult, hogy terhes vagyok es ugyan azonnal kezdtem intezni, azt mondtak nekem, hogy akar 6-8 het lehet az atfutasi ido a regisztraciohoz es addig idopontot sem tudok foglalni a midwife-hoz. Addig huztak a dolgot, mig vegul 17 hetesen kerultem eloszor midwife-hoz. Szerencsere utana minden gordulekenyen ment, a terhessegemmel sem volt gond, egyedul a due date miatt aggodtak, mert nem tudtak kiszamolni pontosan, raadasul a scanek soran is nagyobb volt a baba, mint ahogy szamoltak, igy modositani kellett a varhato idopontot illetve jeleztek, hogy inditott szules lesz, nehogy tul sokaig legyen bent.
2020. jan. 17. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!