Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van köztetek olyan, aki 40-en...

Van köztetek olyan, aki 40-en túl (42-43 évesen) szülte az első gyermekét, aki természetes úton fogant és egészséges is?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nagyon kíváncsi vagyok. A kérdésemre szeretnék választ kapni és megkérek mindenkit, hogy ne ítélkezzen/szóljon le engem, vagy a hozzám hasonló élethelyzetben lévőket.

Tudom a tipikus megbélyegző mondatokat, de szerintem a legtöbb nő nem karrierépítés, vagy egoizmus miatt nem szült még 40 évesen, hanem azért, mert nem találta meg a megfelelő, megbízható férfit.

Válaszaitokat nagyon köszönöm előre is!

2020. jan. 17. 19:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
60%
Nekem unokanövérem szült 39-40 évesen elsőt,második 4-2-43-41 évesen egészségesek a gyerekek
2021. márc. 23. 13:07
 22/26 anonim ***** válasza:
5%
Pedig ez nagyon elszomorító, hogy 42 évesen egyetlen kisfiát szülte. Akinel valoszinuleg mem lesznek unokatesoi. Pedig gyerekkel is van vilag, ha fiatalon is szuljuk. Sajnks az agymoso medianak egyre tobben bedolnek, a magyarsag meg lassan kihal a kutyas hazasok meg egy gyerekesek miatt.
2021. jún. 18. 18:55
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
42 voltam, amikor a kisfiam megszületett. Most 15 hónapos.
2021. jún. 25. 20:16
 24/26 A kérdező kommentje:
Szívből gratulálok és jó egészséget kívánok nektek! <3
2021. jún. 25. 22:56
 25/26 anonim ***** válasza:
Köszönöm, kedves vagy :) Neked is minden jót kívánok !
2021. jún. 26. 21:16
 26/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyos vagy! Sajnos most már 42 vagyok és még mindig nem találtam olyan megbízható férfit, akivel közös a gyermek utáni vágyunk és aki nem egy 20-assal fiatalabb nőt keres.

De igyekszem kitartani...., vagy elfogadni azt, hogy már nem lesz gyermekem.

2021. jún. 27. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!