Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után mennyi idővel...

Császár után mennyi idővel estetek teherbe újra?

Figyelt kérdés
Volt vmi komplikáció? Újra császár lett vagy természetes szülés?
2010. júl. 21. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Én az elsőt simán szültem,a második császár lett sajnos.

A harmadikkal 1,5 év után lettem terhes,és Ő is császáros lett sajna.De nem az első császár miatt.Megpróbáltam simán,de a tolófájásoknál elfordult keresztbe és rosszul lett,ki kellett venni.Viszont a harmadikkal brutál fájásaim voltak,és sokáig is tartott,nagyon nehezen tágult ki a méhszáj.

2010. júl. 21. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Mikor 9 hónapos volt a nagylányom(császáros) akkor lettem várandós a kisebbemmel (ö is császáros).

Nem volt semmi komplikáció!

2010. júl. 21. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is 9 hónapos volt a nagyfiam amikor a kicsivel terhes lettem. Semmi komplikáció nem volt, viszont így programozott császár lett a második szülésem.
2010. júl. 22. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! a kisfiam 7 hós volt mikor teherbe estem, igaz még nem szültem, 20 hetes vagyok, de a dokim szerint sima szülésnek fog indulni. eddig nincs semmi problémám.
2010. júl. 22. 14:34
 5/5 anonim ***** válasza:
14,34 nem tudom felétek milyen az orvosi ellátás,mennyire alaposak vagy felelőtlenek az orvosok.Felénk nagyon rossz,több tragédia is történt másokkal a terhességeim alatt ezekből adódóan amiről tudok.Csak azt akarom mondani,hogy mivel ilyen gyorsan jön a babó,nézesd meg a műtéti hegedet uh még a szülés előtt is,és a terhesség során többször.Mert persze a legjobb lenne simán megszülni Őt,de kevés idő telik el a 2 szülés között.Nekem amúgy 2 évet javasoltak várni,mi sem vártuk ki,de oké volt minden a heggel,de ez egyén függő.De nem nézték volna meg egyszer sem ha kifejezetten nem kérem.Csak pont akkor halt meg itt egy anyuka és a baba is hegszétválással.
2010. júl. 22. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!