Szülési fájdalom hol fáj?
Nekem a derekam egyáltalán nem fájt, csodálkoztam is, mert egyébként volt derékfájós korszakom, úgyhogy számítottam rá, de semmi.
Mivel nekem fiatal koromban nagyon erős menstruációs görcseim voltak, így a szülési fájdalom ahhoz képest nem volt nagy meglepetés, valamivel jobban fájt, de amennyivel jobban fájt, annyival elviselhetőbb volt, hogy jó ideig azért vannak köztük szünetek, míg menzesznél meg nincs.
Köldöktől lefelé fáj, és ha valamihez hasonlítani kell - mivel nem tudod milyen a menzesz görcs - akkor képzelj el egy nagyon erős, ugyanakkor tompa hasmenéses fájdalmat. (Hasmenéskor tudtommal a hashártya is fáj, az okozza az éles fájdalmat, ez szüléskor nincs.)
Kitoláskor pedig a fenekem fájt pokolian. Azt hittem, a hüvelyem fog, de ott gyakorlatilag semmit nem éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!