Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülési fájdalom hol fáj?

Szülési fájdalom hol fáj?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy köldök alatt, fölött, derékban stb. Tudom, hogy menstruacios gorcshoz szoktak hasonlítani, de nekem az nem szokott lenni. En derék fájós menstrualo vagyok. Ezért így próbálom elképzelni, hogy hol faj. Tudom, egy idő után már mindenhol 😀 de úgy eredendően.

2020. jan. 10. 23:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokáig tartó haskeményedés egybegyúrva egy keresztcsontból lefelé, méhszájhoz sugárzó erős fájdalommal. A hasam nem is fájt, a keményedés nekem kicsit kellemetlen de nem mondanám fájdalomnak. Lent a hüvelyem fájt, meg beljebb, görcsös méhszáj.
2020. jan. 11. 14:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a derekam egyáltalán nem fájt, csodálkoztam is, mert egyébként volt derékfájós korszakom, úgyhogy számítottam rá, de semmi.

Mivel nekem fiatal koromban nagyon erős menstruációs görcseim voltak, így a szülési fájdalom ahhoz képest nem volt nagy meglepetés, valamivel jobban fájt, de amennyivel jobban fájt, annyival elviselhetőbb volt, hogy jó ideig azért vannak köztük szünetek, míg menzesznél meg nincs.

Köldöktől lefelé fáj, és ha valamihez hasonlítani kell - mivel nem tudod milyen a menzesz görcs - akkor képzelj el egy nagyon erős, ugyanakkor tompa hasmenéses fájdalmat. (Hasmenéskor tudtommal a hashártya is fáj, az okozza az éles fájdalmat, ez szüléskor nincs.)

Kitoláskor pedig a fenekem fájt pokolian. Azt hittem, a hüvelyem fog, de ott gyakorlatilag semmit nem éreztem.

2020. jan. 11. 14:31
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Valaki említette a joslofajasokat. Nekem meg az sem volt egyáltalán. Ma töltöttem a 38. hetet. Semmi. Néha legalul a hasamban, ahol kezdődik a pocak kiemelkedése érzek ilyen éles húzó fájdalmat, amire picit néha felszisszenek, de így ennyi. Nem vészes. Inkább éles fájdalomnak mondanám. Örülnek, ha jelet adna, hogy kifelé orientalodik, mert már nem fér el nagyon. És hat persze türelmetlenül várom őt.
2020. jan. 11. 23:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mensi gorccsel indult a hasam aljaban es nem is ment feljebb csak erosebb lett. Az NST a fajasaimat nem is mutatta mivel ugye azt a pocak tetejere rakjak nekem meg alul fajt csak, na de ott pokolian. A doki mondta is tolofajasoknal, hogy ne nyomjak mert nincs fajas...hat mondtam neki hogy maga azt honnan tudja?? Majd en tudom mikor faj😀 egyebkent tenyleg nem lehet elkepzelni. Az az igazsag, hogy igy hogy mar szultem sem tudnam ujra felidezni es barmihez hasonlitani....akkor ott azt hittem belehalok ugy fajt de most azt mondom, hogy szulnek barmikor meg egy babat pedig megcsak 11 hetes a kislanyom. Elfelejtjuk a fajdalmat ahogy kibujik ❤️
2020. jan. 12. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!