Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülési fájdalom hol fáj?

Szülési fájdalom hol fáj?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy köldök alatt, fölött, derékban stb. Tudom, hogy menstruacios gorcshoz szoktak hasonlítani, de nekem az nem szokott lenni. En derék fájós menstrualo vagyok. Ezért így próbálom elképzelni, hogy hol faj. Tudom, egy idő után már mindenhol 😀 de úgy eredendően.

2020. jan. 10. 23:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Én az egész méhemben éreztem a kontrakciókat, a derekam egyik szülés során sem fájt.
2020. jan. 10. 23:43
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Nekem ugy kezdodott mint mikor elrontod a gyomrod es gorcsol, aztan meg egesz testes fajdalomma valt. Hiaba probalod elkepzelni, ugysem tudod.
2020. jan. 10. 23:45
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Menet kozben valtozott a fajdalom helye. Eloszor alhasban, utana derek (keresztcsont) reszen. Az alhasi fajdalom sokkal "jobb" volt, a derekba sugarzo fajasokat nem enyhitette semmi, se testhelyzet valtas, se legzes.
2020. jan. 10. 23:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy nem lehet elképzelni, illetve, hogy mindenkinek másmilyen, de azért örülök, ha sokan leírjátok a tapasztalatotokat. Köszönöm.
2020. jan. 11. 00:21
 5/14 anonim ***** válasza:
80%

Azért a menstruációs görcs kutya füle a szülési fájdalomhoz képest

Nekem az egész hasam fájt, később a derekamba is kisugárzott

2020. jan. 11. 02:07
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Nekem pocak keményedéssel indult ami átment menstruációs görcsbe ez viszonylag elviselhető volt de ahogy erősödtek a fájások egyre inkább a derekam fájt mintha ketté akarnék szakadni na ezen csak az óvatos derék masszázs segített aztán már az sem.
2020. jan. 11. 02:32
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Nekem úgy kezdődött, hogy fenékből elkezdte húzni a főt a a lábamat. Először csak térdhajlatig, majd bokáig. Közben felfelé is terjeszkedett. Aztán oxit kaptam és onnan kb minden ugyanúgy fájt, de az nagyon.
2020. jan. 11. 07:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sose voltak menstruációs görcseim, szülés óta sincsenek, én sem tudtam mihez hasonlítani v elképzelni. Nekem a csípőmnél volt fájdalom, de szinte az egész oldalamra sugárzott, mindkét oldalt. Ilyen szorító, feszítő, előtte sose éreztem hasonlót. Én megcáfolnám azt is amit sok helyen olvasok h a kitolás nem fáj, nekem az egész szeméremdombom görcsölt, és ahogy nyomtam egyre erősödött a görcs. De az nem tartott sokáig. Sőt, az orvos azt mondta nekem előtte h ha érzem h fáj akkor kell nyomnom, ahogy ezt kimondta jöttek is a görcs, félelmetes volt h tudta mi jön most. Nekem a vajúdás vége felé jött a "kakilóinger" v h mondjam. Igazából egész kitolás alatt éreztem.
2020. jan. 11. 08:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Sokan mondják ezt a mensis görcsös dolgot, és emiatt kb mindenki, aki még nem szült, azt várja. Pedig abszolút nem mindenkinek ilyen! Ahogy olvashatod, sokféleképp éreztük. Nekem (és a dokim is í]y magyarázta) először hasonlítani szokott a jóslókra, de csak az elején, mert az a különbség, hogy egyre erősebb és utána mielőtt elmúlna, elked lefelé a hüvely felé sugározni az összehúzódás, és í]y az egész has fáj. Majd enyhül és elmúlik. ez rendszereződik, és erősödik. Aztán a kitolásnál van az, hogy előtte is jön a fájás, csak azt érzed, hogy nagyon kell nagy wc-zned (ezért kérek én mindig beöntést, hogy elhigyjem, tényleg nem kakálni kell), na és olyankor tudod, hogy már nincs sok hátra...és ha már mondják, hogy látni a fejét, az sok erőt ad! Mindent bele! :D

31 hkm

2020. jan. 11. 09:15
 10/14 khniki ***** válasza:
83%
Az összehúzódás tényleg mensi görcs, egészen alul érzed, a hasad legmélyebb pontján. Aztán kisugárzik a fájdalom a derékba. Nekem ez volt az új és a legfájdalmasabb is egyben. De ha neked alapból a derekad fáj, hát azt szorozd meg úgy 100-zal. A kitolás viszont már nem fájt egyáltalán, csak a vajúdás.
2020. jan. 11. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!