Milyen a Tesco szülés utáni betétje? Rózsaszín csomagolású és 500-600 Ft, elég barátságosnak tűnik az ára, de ha nagyon ócska.
Én a Dm-ben vettem a Jessa fajtát(a legvastagabbat),ez jó árban volt és jó sokat elbirt illetve még kényelmetlennek sem mondanám,söt olyan pamutosnak mondanám,és a gátsebemet sem szedte szét,meg nem is dörzsölte ki.
A császárról nemtudok neked mit mondani,mert simán szültem.
szia!
én Tenát használtam, császáros voltam, de egy csomag elég volt. nekem csak az első pár napban kellett a Tena, utána bőven elég volt az Always éjszakai betéte. Az vékony, de nagy. Kényelmesebb mint a többi ilyen Tena meg ilyesmik.
Első szülés után Tenát használtam.
Másodiknál már a DMes Jessa 10 darabos inkontinencia betétjét. sokkal jobb, mint a Tena. Nekem az Always éjszakaija sosem volt az igazi, még mensikor sem.
Megjegyzem, én szülések közti időben és a 2. szülés óta is inkontinencia betétet használok, mert sokkal kényelmesebb viselet és többet bír beszívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!