Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A masodik szules jobban faj?

A masodik szules jobban faj?

Figyelt kérdés
Jelenleg 16 hetes kismama vagyok , masodik bab :) Az elso szulesem a legelso 5 perces fajasoktol kezdve 23 oraig tartott .Nagyon nehezen eltem meg leginkabb azt hogy ennyire hosszu vajudas .Elegge felek hogy a 2. még hosszabb es fajdalmasabb lesz
2020. jan. 9. 09:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Pár nao/óra múlva megmondom. 🙈 Én úgy állok hozzá, hogy ez szükséges kellemetlenség, aminek boldog kifejlete van. Minden fájás közelebb hoz hozzá.
2020. jan. 9. 09:15
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Nekem sokkal könnyebb volt. Az igazi kemény vajúdás kb. másfél-2 óra volt, és olyan fitt voltam utána, hogy simán kitakarítottam volna a lakást abban a pillanatban, ahogy kibújt. Abszolút nem voltam fáradt. A felépülés is sokkal gyorsabb volt. 2 nappal szülés után már simán guggoltam, 3 nappal utána takarítottam, és teljesen jól voltam.
2020. jan. 9. 09:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem mind a kettő 1.5 nap volt, pont egyformán kegyetlen.
2020. jan. 9. 10:01
 4/12 anonim ***** válasza:
A 2. 1 órával rövidebb volt, de jobban fájt
2020. jan. 9. 10:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem jobban fájt a második, de sokkal rövidebb ideig tartott.
2020. jan. 9. 10:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem az első hosszabb volt 12 óra de teljesen kibirható a második sokkal rövidebb 4 óra kemény fájdalom. Nekem második sokkal fájdalmasabb volt.
2020. jan. 9. 12:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt jobban. Az első borzalmas 13 óra volt, a masodik laza 3 óra. Az utolsó fél órát mondanám csak kellemetlennek.
2020. jan. 9. 12:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem a második kevésbé fájt, és kb. 4 órával kevesebb ideig tartott. Az elsőnél kaptam oxytocint, onnantól kezdve iszonyatos volt, azt hittem, nem élem túl.
2020. jan. 9. 13:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Első rettenet volt... Második 1,5 óra. Imádtam.🙃 (nekem azt mondták hogy a kis korkülönbség miatt emlékszik a test mi a dolga)
2020. jan. 9. 13:09
 10/12 anonim ***** válasza:
89%
Az első nagyon nehéz volt, elfolyt a víz, lefektettek az ágyra a kórházban , onnan nem mehettem sehová, rettentő fájt a vajúdás, úgy nyomták ki a babát a hasamból. A gátmetszés helye nagyon fájt. A második szülés fájással indult, sétálhattam a kórházban, könnyebben ment a vajúdás, gátvédelem sikerült szülésnél. Én sokkal jobban éreztem magam a 2.szülésnél, fájt, de elviselhető volt.
2020. jan. 9. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!