Mennyi a szülésznők tarifája nagyjából?
Figyelt kérdés
Várost is írjatok kérlek.2020. jan. 8. 17:14
2/7 anonim válasza:
70 000, Budapest. Általában az orvos tarifájának fele
3/7 anonim válasza:
Érdemben nem tudok írni, de egy vasat sem adtam, mert mikor mondtam, hogy már jön és ez fáj, közölte, hogy ez még nem fájhat, ne nyafogjak, mert sokkal rosszabb lesz. Tudni kell magas a fájdalomküszöböm. 5 perc múlva megszületett a baba, úgy, hogy emiatt az orvos is csak az utolsó pillanatra ért be, szanaszét szakadtam. Később bocsánatot kért, de tőlem így egy fillért nem látott. Egyébként , kérdezd meg mennyiért fogadhatod meg. Én 40 ezret adtam volna 5 éve. Vidék
4/7 anonim válasza:
Budapesten valóban az orvos árának a fele. De gyakorlati tapasztalatom nincs, mert császároztak.
5/7 anonim válasza:
Debrecen, 50et adtam. Maximálisan meg voltam elégedve!
6/7 anonim válasza:
Akkor is illik adni, ha nincs fogadott?
7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nem.
2020. jan. 10. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!