Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az István kórházba tényleg...

Az István kórházba tényleg kell vinni a baba köldökcsonk ápolásához is dolgokat otthonról?

Figyelt kérdés

Gondolok itt alkoholra, fültisztító pálcikára, steril vattára, hintőporra, stb.

Fürdőlepedőt is kell vinni? Aki december végén ott fog szülni, miket pakol majd be a kicsinek?

34 hetes kismama

2008. nov. 19. 09:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem, mindent adnak, ott szültem.
2008. nov. 19. 09:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Mikor, és kinél?
2008. nov. 19. 09:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Pelenkát vigyél bőven, mert adnak, de csak 2-3 darabot, naponta. Bodykat, és rugikat vigyél, ja, és pokrócot a kicsinek, bár azt adnak kölcsön. Szerencséd lesz, ha Gajdos Edit-et fogod ki, Ő a legjobb orvos.
2008. nov. 19. 14:17
 4/11 A kérdező kommentje:
Már van választott dokim, és ő nem az Edit.
2008. nov. 19. 16:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is az Istvánban szültem (dr Boros Juditnál) és nem kellett vinni a köldökápoláshoz semmit, csak pelust, popsitörlőt, ruhákat, törülközőt.
2008. nov. 19. 17:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2008. nov. 19. 18:09
 7/11 A kérdező kommentje:
A 3. válaszolótól kérdezem, hogy Te milyen méretű badyt, rugit tettél be, és mennyi darabot a picinek?
2008. nov. 19. 19:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia,én májusban szültem ott,és nem kell semmi hozzá(a köldök ápolásához).Fürdőlepedőt,popsitörlőkendőt vigyél,és minden ruhaneműt illetve textil pelust és eldobható pelust(naponta kb.4 db-ot adnak)A kórtermekben meleg van,nem kell túlöltöztetni a babát.Én keddi napon szültem(hüvelyi úton)és pénteken reggel már mentünk haza.Nálam 4-4 ruha volt mindenből-ennyit raktam be,de otthon volt még egy pakk összerakva,ha esetleg tovább maradunk apának ne kelljen pakolni-body,rugi textil pelus.Vigyél vékony sapit,fürdésből jövet kelleni fog.Amiben hazamentek elég,ha előző este viszi be a párod.ja,az én szülésznőm(választott)a Hajdu Barbara volt,a dokim Szőczei Bea.Sok sikert!!!!
2008. nov. 19. 21:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok:56-os méretet vittem.
2008. nov. 19. 21:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Megint én.Nem jól látható,de nem 44,hanem 4 - 4 ruha...
2008. nov. 19. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!