A Szent István kórházba hogy van nálunk a baba?
Figyelt kérdés
Miután megszületett a baba, onnantól egyfolytába a mamával lehet? Mekünk kell fürdetni, vagy itt is elviszik őket fürdetni?2008. nov. 17. 14:38
1/2 anonim válasza:
Szia.Én májusban szültem az Istvánban,hüvelyi úton.A szülőszobában velünk volt-az 2 óra megfigyelés-majd téged is és a babát is-külön-leviszik az osztályra.A csecsemősök fogják kivinni neked.Mivel én 2 óra alatt megszültem,és nem volt gátmetszésem sem és nagyon jól voltam,nem tudtam kivárni,amíg kihozták,elmentem érte.Ha szólsz,h nagyon elfáradtál szeretnél pihenni,akkor pár órát ott tartják.Ezután végig veled van,a gyerekorvos a te jelenlétedben vizsgálja a kórteremben.A fürdetés este 9 körül kezdődik,te viszed be nekik a babát,de a csecsemősök végzik a csecs.osztályon kettesével(2 baba-2 nővér-2 anyuka),te pedig ott állsz mellette,mert közben elmond és megmutat mindent.Aztán megint megkapod.Ha gondod van,nyugodtan szólj nekik,kérj segítséget,nagyon normálisak.Éjjel is segítőkészek!!!Ne félj kérdezni,mert sok dolguk van és automatikusan nem fognak elmondani mindent,mivel ők sem emlékeznek arra,h éppen abban a kórteremben mindenki hallotta-e,vagy te akkor már ott voltál-e stb.Én mindennel elégedett voltam.Könnyű szülést
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2008. nov. 18. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!