Szülés után 6-8 órával vannak fájdalmai egy nőnek?
Mi az, regényt írsz?
Ha a szülés 10-es, akkor második gyereknél kb. 8-as volt. A szoptatás alatt mintha újra vajúdtam volna. Első gyereknél nem voltak ennyire erősek az összehúzódások. Viszont a gátseb az elsővel fájt jobban, folyamatosan jegelték, mivel a fájdalomcsillapító nem hatott semmit.
A mehosszehuzodas fajt nekem, elso ket gyereknel inkabb csak szoptataskor es akkor is kb csak mint egy kozepes mensi gorcs.
A harmadik szules utan viszont ugy begorcsoltem, hogy azt hittem valami baj van. Egesz ejjel gorcsoltem, kozepes vajudas erossegu fajdalom volt.
Allitolag minel tobbedik szules, annal erosebb a mehosszehuzodas szules utan.
Az alfelem nem fajt egyik utan sem, inkabb zsibbadt, de en gatvedelemmel szultem mindig es nem volt se vagas, se repedes.
Ket gyerekem van, de egyik szules utan sem ereztem semmilyen osszehuzodast szoptatas alatt sem. Mindig csodalkoztam, mikor mondta valaki, hogy hat szoptatasnal marpedig faj, gorcsol. Biztos ez is egyeni.
Nekem az elso szules utan a gatseb volt remes. Folyamatosan sajgott, es nagyon erosen, eros fajdalomcsillapito kup is csak rovid ideig enyhitette.
Masodik szulesemnel csak ugy 3 nap utan kezdett fajni a seb, de kibirhato volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!