Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A héten már megszülethet?...

A héten már megszülethet? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! 37 hetes Kismami vagyok. Tegnap óta nagyon sokszor keményedem be és nagyon sokszor van menzi szerű görcsöm, de néha annyira fáj, hogy sírni tudnék. Ma voltam dokinál, de nem tágulok semmit, de mégis azt mondta, hogy valószínűleg a héten már megszülethet. Az lehet baj, hogy még nem tágulok? És szerintetek is meglehet már a héten ha ennyiszer görcsölök?

37h Km

2010. júl. 20. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet a meleg miatt görcsölsz annyit, és előbb kikívánkozik a picikéd. Igazából már teljesen életképes, nem lesz baja, ha megszületik, de azért jobb lenne még bent maradnia. Ha a doki azt mondta lehet, hogy meglesz, akkor lehet, ezt senki sem tudja, csak a pocaklakós, hogy mikor akar kibújni. Nekem is azt mondták előbb meglesz, erre túlhordtam 3napot. :-) Nem csak jóslóid voltak?
2010. júl. 20. 21:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lesz a héten,ne izgulj elfogsz kezdeni tágulni is!Sok Szerencsét!!!!
2010. júl. 20. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!