Kicsi és zárt méhszájjal szült már valaki 4 kiló körüli babót?
Persze. Majd a fájások szépen nyitják a méhszájat.
Nekem a 28. Héttől nyitva van. Betöltött 35 hetes vagyok.
Hát azt nem tudom milyen mikor kicsi a méhszáj (ilyet még nem hallottam ilyet de laikus vagyok) viszont nyilván zárt mehszajjal nem lehet természetesen szülni. Az viszont lehet hogy pár óra múlva elkezdődnek a fájások, zárt méhszájjal, és pár órán belül elkezd kinyilni... Szóval egyáltalán nem törvényszerű (sőt) hogy a vajúdás előtt elkezd nyílni a méhszáj.
Nem tudom miért nem kecsegtet sok jóval a doki... Az hogy most zárt a mehszaj egyáltalán nem ad okot császárra.. Azt h kicsi azt meg mondom sajnos nem tudom mit jelent
A "kicsi" mint megállapítás szerintem is szubjektív, de már a második nőgyógyász állítja. Valószínűleg van alapja.
Még nem láttam, nem mértem.
Nem fejtette ki bővebben.
Remélem, hogy extrém tágulékony szerv.
4 kiló körüli gyereket sokan szülnek természetes úton. A gyerek fejmérete és a te medencéd leszűkebb belső átmérője fogja majd eldönteni, kifér e a baba. Az, hogy nagy a súlya, nem jelenti azt, hogy a buksija is annyival nagyobb, lehet hosszabb, vagy "dundibb" is.
Az, hogy mos zárt a méhszáj, ne aggasszon, majd ha beindul a szülés, ki fog tágulni.
Nem a kitolási, hanem, a tágulási fázisban, de ki fog nyílni a méhszáj. Készülj fel zenelejátszóval, masszázsolajjal, viccgyűjteménnyel, bármivel, ami jólesik, mert ez sokáig is tarthat. Viszont nincsenek folymatos méhösszehúzódások, csak ritmikusan és egyre gyakrabban visszatérők. A szülésznő kb. óránként megvizsgál, és figyeli, hogy folyamtos-e a tágulás.
Mikor ez fázis véget ér, méhszáj "eltűnt", akkor jön a kitolási szak, és megszületik a gyermek.
Nem ezen múlik
A "kicsi" is nagyra tud tágulni
Barátnőm 4450g babát otthon szült meg simán.
Nekem a mégszájam 40+5 napon is 5 cm magas volt és teljesen zárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!