37 hetes kortól tényleg bármikor jöhet a baba? Van itt aki 37 38. Hetesen ment szülni?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert párom munka miatt Nincs itthon csak karácsony után érkezik akkor lennék 39. Remélem meg várja. És most kíváncsi vagyok hogy mennyire gyakori hamarabb szülni!?2019. dec. 11. 17:10
11/17 anonim válasza:
Nekem 28+5 hetesen mondták, hogy napokon belül megszülök,annyira vacak a méhszáj állapotom.
Ahhoz képest most vagyok 34+2. Remélem húzom 40 hétig :)
12/17 A kérdező kommentje:
Reméljük én drukkolok 🤞
2019. dec. 11. 18:47
13/17 anonim válasza:
Köszönöm :) én is neked, hogy megvárja aput a baba :)
Mi is apás szülést szeretnénk :)
14/17 A kérdező kommentje:
Kis nyilalgatast és szúrkálást erzek a puncimnál vagy ba nem tudom pont be mérni. De elég kellemetlen. Köszönöm reméljük úgy lessz :)
2019. dec. 11. 19:12
15/17 anonim válasza:
Ahogy nyomja a baba az idegeket, az okozhat nyilalló érzést. Mi most pénteken leszünk 39 hetesek, de hétfő óta feszít, készülődik lefelé.
Remélem megvárja nálatok az apukát! :)
Könnyű szülést! ;)
16/17 anonim válasza:
Én 37+2 re szültem, teljesen jól voltam semmi joslo semmi kemenyedes.
Reggel bementem nst-re a doki csinalt egy uh-t s keves volt a magzatviz. Befektettek a vajudoba s ujra nst-t raktak rám majd a semmiből rendszeres 3 perces fájásaim lettem s bő 2 ujjnyi tág.
Aznap meg is született a kislányom.
17/17 anonim válasza:
Szia! Pont a betöltött 37.héten indult meg a szülés, összesen 4,5 órát voltam szülőszobán. Az én fiam lepény elöregedés miatt jött hamarabb mint az utána kiderult, kis sullyal, 2300 grammal. Mára már másfél éves majdnem 16 kilós nagyfiú, ma fekszem be pocaklakóval infúziós kezelésre, ő már most a 30.héten indulna kifelé :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!