Meddig várnak a császármetszéssel ha farfekvéses a baba?
32 hetes vagyok és még nem fordult be a babám.
Az orvostól kérdeztem hogy mire számíthatok de egyelőre nem akart semmit mondani elvégre még bármikor befordulhat.
De olvasom hogy valakinek programozott császárja lett emiatt. De ha bármikor befordulhat akkor ennek mi értelme? Mi van ha addig megfordul? Én is például az utolsó pillanatban fordultam meg, már a kórházban.
Nekem a 36 héten kell visszamennem az orvoshoz
De szerintem az én orvosom akkor is az utolsó pillanatra hagyná a császárt, ha még akkor is faros a baba. Rendben van ez így?
36 héten beszéltük meg az időpontot. 39hétre (Faros baba)
A dokim azt mondta h ő nem kockáztat belőlem, első szülésnél faros babát próbáljunk természetes úton világra hozni. Úgy gondolta hogy anbak sincs már esélye h megforduljon, mert kevés már a helye.
52 kgmal mentem szülni.
Igaza lett a műtét napján reggel még csináltunk egy uht, hátha csodatörtént. De persze nem 😊 pont ugyan úgy ült mint a 36. Héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!