Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meddig várnak a császármetszés...

Meddig várnak a császármetszéssel ha farfekvéses a baba?

Figyelt kérdés

32 hetes vagyok és még nem fordult be a babám.

Az orvostól kérdeztem hogy mire számíthatok de egyelőre nem akart semmit mondani elvégre még bármikor befordulhat.

De olvasom hogy valakinek programozott császárja lett emiatt. De ha bármikor befordulhat akkor ennek mi értelme? Mi van ha addig megfordul? Én is például az utolsó pillanatban fordultam meg, már a kórházban.

Nekem a 36 héten kell visszamennem az orvoshoz

De szerintem az én orvosom akkor is az utolsó pillanatra hagyná a császárt, ha még akkor is faros a baba. Rendben van ez így?

2019. dec. 11. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal ilyenkor meg lehet várni, amíg magától beindul. Egyébként bármi másért programozottra is általában csak a 35. hét után beszélik meg és ha nem veszélyes vajúdni, valamikor a 40. hét körülre (tehát ilyen 39+5,6...) adnak időpontot.
2019. dec. 11. 16:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a választ
2019. dec. 11. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

36 héten beszéltük meg az időpontot. 39hétre (Faros baba)

A dokim azt mondta h ő nem kockáztat belőlem, első szülésnél faros babát próbáljunk természetes úton világra hozni. Úgy gondolta hogy anbak sincs már esélye h megforduljon, mert kevés már a helye.

52 kgmal mentem szülni.

Igaza lett a műtét napján reggel még csináltunk egy uht, hátha csodatörtént. De persze nem 😊 pont ugyan úgy ült mint a 36. Héten.

2019. dec. 11. 17:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg bármikor befordulhat de 36 hetes kor után ritkábban, nyilván megeshet ezután is, de így 32 hetes kor körül még jó esély van erre. Ha mégis faros marad 36 hetesen, biztosan szóba fog kerülni.
2019. dec. 11. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is faros volt a kislányom. A dokim várt volna a végéig de a kisasszony 37+2-re elindult így aznap császár lett a vége.
2019. dec. 11. 23:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kiirt nap előtt egy héttel volt a program császár. Előtte héten beszéltük meg nst után. A csaszar előtt még volt egy uh.
2019. dec. 12. 00:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
36. héten még volt egy uh, de nem fordult. Megvártuk, amíg magától indult a buli, fájásokat is vártunk, aztán császár.
2019. dec. 12. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!