Hogyan és mikor kell kérni a programozott császárt?
Rögtön a legelején mondd el neki, hogy császárt szeretnél, hogy tudd vállalja-e vagy esetleg másik orvost kell keresned.
Egyébként meg nem értem minek írogat ide, aki csak kötözködni és rosszindulatúskodni tud...🤷♀️ Nem totálisan mindegy nektek, hogy miért akar császárt?! Egyáltalán mi közötök van hozzá?? Nem ez volt a kérdés, aki nem képes válaszolni, az minek OFFol?
Elkeserítő, hogy ennyi rosszindulatú, gonosz ember van.
4esnek igaza van!bàr èn Svàjcban èlek ès itt minden tovàbbi nèlkül lehet kèrni, èn így is tettem!szerintem otthon is lehet kèrni csak tènyleg időben fikszàld le
Mèg valami, nekem a "buta" svàjci orvosom azt mondta hogy a legkevesebb rizikó ès trauma a gyerek szàmàra ha csàszàrral születik, mièrt is kellene valakinek szenvedni aki nem akar??
Kèrdező, nàlam nagyra saccoltàk a babàt ès nem akartàk a kockàzatot hogy elakadjon ès oxigènhiànyosan jöjjön a vilàgra, ha fèlsz a hüvelyi szülèstől amit megèrtek, kèrj nyugodtan csàszàrt!èn a harmadik napon mär felàltam!
6os, tényleg buta orvosod volt, programcsászárnál nincs meg a babánál az adaptációs időszak, ami felelőssé tehető a később kialakult tanulási és viselkedési zavarokért. Több tanulmány is készült ebben a témában.
Én nem rosszindulatból kérdeztem, nekem császárom volt és közben is meg utána is maga volt a pokol, majdnem belehaltunk mindketten a babámmal, utána meg újra kellett műteni, nekem pár nap babának egy hét az intenzíven stb... nem olyan jó a császár mint sokan gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!