Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan és mikor kell kérni a...

Hogyan és mikor kell kérni a programozott császárt?

Figyelt kérdés
Mindenképp így szeretnék szülni, mikor említsem az orvosnak?
2019. dec. 2. 20:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Még az elején. Ha esetleg ellenkezik az elveivel, legyen időd mást keresni.
2019. dec. 2. 20:16
 2/16 anonim ***** válasza:
58%
az elején, hogy vállalja-e, mg hogy mennyibe fog ez neked fájni. Meg tudod mondani miért jobb egy kockázatos nagy műtét? Őszintén érdekel.
2019. dec. 2. 20:19
 3/16 anonim ***** válasza:
24%
Szülés után összehuzodik a hüvely.
2019. dec. 2. 21:21
 4/16 anonim ***** válasza:
66%

Rögtön a legelején mondd el neki, hogy császárt szeretnél, hogy tudd vállalja-e vagy esetleg másik orvost kell keresned.

Egyébként meg nem értem minek írogat ide, aki csak kötözködni és rosszindulatúskodni tud...🤷‍♀️ Nem totálisan mindegy nektek, hogy miért akar császárt?! Egyáltalán mi közötök van hozzá?? Nem ez volt a kérdés, aki nem képes válaszolni, az minek OFFol?

Elkeserítő, hogy ennyi rosszindulatú, gonosz ember van.

2019. dec. 2. 21:34
 5/16 anonim ***** válasza:
40%
Hivatalosan semmikor. Magyarországon nem dönthet a nő, hogy hüvelyi úton vagy császármetszéssel szeretne-e szülni. Nem hivatalosan meg rögtön az elején mondjad, hogy mit szeretnél.
2019. dec. 2. 22:23
 6/16 anonim ***** válasza:
33%

4esnek igaza van!bàr èn Svàjcban èlek ès itt minden tovàbbi nèlkül lehet kèrni, èn így is tettem!szerintem otthon is lehet kèrni csak tènyleg időben fikszàld le

Mèg valami, nekem a "buta" svàjci orvosom azt mondta hogy a legkevesebb rizikó ès trauma a gyerek szàmàra ha csàszàrral születik, mièrt is kellene valakinek szenvedni aki nem akar??

Kèrdező, nàlam nagyra saccoltàk a babàt ès nem akartàk a kockàzatot hogy elakadjon ès oxigènhiànyosan jöjjön a vilàgra, ha fèlsz a hüvelyi szülèstől amit megèrtek, kèrj nyugodtan csàszàrt!èn a harmadik napon mär felàltam!

2019. dec. 2. 23:13
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
3.napon? Magyarországon 6 órával a műtét után már saját lábán megy a nő zuhanyozni. Fáj, de ki lehet bírni.
2019. dec. 2. 23:16
 8/16 anonim ***** válasza:
76%

6os, tényleg buta orvosod volt, programcsászárnál nincs meg a babánál az adaptációs időszak, ami felelőssé tehető a később kialakult tanulási és viselkedési zavarokért. Több tanulmány is készült ebben a témában.

Én nem rosszindulatból kérdeztem, nekem császárom volt és közben is meg utána is maga volt a pokol, majdnem belehaltunk mindketten a babámmal, utána meg újra kellett műteni, nekem pár nap babának egy hét az intenzíven stb... nem olyan jó a császár mint sokan gondolják.

2019. dec. 3. 05:08
 9/16 anonim ***** válasza:
71%
Ja persze csak itt 1 nap után fel kell állni. Lehet te se ugrálnál annyira hogy hú de jó a császár. 3 nap után 2 nap után már reggel este veled a gyerek és gondoskodni kell róla. Én konkrétan azt hittem mikor fel kellett állni hogy meghalok. 7 hónapos a kicsi. Külső heg folyton viszket és rettegek hogy összevés van.
2019. dec. 3. 10:13
 10/16 anonim ***** válasza:
56%
Összenövés
2019. dec. 3. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!