Más is bepisilt vajúdás alatt?
Figyelt kérdés
😀 Csak kíváncsi vagyok. Én nem éreztem hogy kell, csak jött...2019. dec. 1. 14:34
1/11 anonim válasza:
A tolóknál oda is kakiltam... És csak akkor jöttem rá, mikor napokkal később felidéztem a szülésznő "jöjjön az a kakika is" mondatát...
2/11 A kérdező kommentje:
😀
2019. dec. 1. 14:38
3/11 anonim válasza:
Én odakakiltam. Nem éreztem, csak mikor a szülésznő mondta, hogy mással is előfordul majdnem napi szinten. Sogornőm hányt közben....
4/11 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy kakiltam is, kicserélték alattam, amit ki kellett, alig éreztem belőle valamit. 24 óra vajúdás után nem érdekelt, teljesen természetes egyébként, senkit nem fog érdekelni :)
5/11 anonim válasza:
Azért adják a beöntést szülés előtt, hogy az alsó beltraktus üres legyen. Mégis előfordulhat bármi, mert a gyerek kipasszíroz az anyából mindent kifelé jövet.
Vajúdás alatt pedig elég nagy átalakulás megy végbe a genitális részeken, az érzékelés megváltozik, nekem pl. pisilnem kellett, de nem jött semmi.
Ilyenkor semmi sem szégyen, légy büszke magadra, mert nagy dolog egy gyermeknek életet adni!
6/11 anonim válasza:
Bepisilni szerintem igen, vagyis nem tudtam eldönteni, hogy pisi volt-e vagy a magzatvíz ahogy összerántott a fájdalom és kipréselődött ami bent maradt. Viszont nem kaksiztam be de ha besikerült volna az sem tragédia, ez annyira mindennapos, hogy a szülésznő rutinszerűen eltakarítja és már el is felejtette.
7/11 anonim válasza:
Nekem pont az ellenkezője volt. Nem tudtam egyszerűen pisilni vagy annyira görcsben volt mindenem, vagy a baba nyomhatott úgy, de engem csapolni kellett 2 óránként.
8/11 anonim válasza:
Vajúdásnál nem de hánytam. Kitolásnál kakáltam, hogy pisiltem-e, gőzöm sincs.
9/11 khniki válasza:
Nekem is kaksi volt kitolásnál. Mondjuk nem kaptam beöntést, ez tény. Viszont nem pisiltem be, én rendszeresen kijárogattam wc-re vajúdás közben, rengeteget is ittam.
10/11 anonim válasza:
Én is kakiltam a kitolásnál...szívem szerint kértem volna beöntést, de ahol szültem, ott nincs rá lehetőség. Úgyhogy nyugodt szívvel "engedtem ki", na nem mintha lett volna más választásom...szemük se rebbent, egyszerűen cserélték alattam a cuccot és kész. Valószínűleg amúgy pisiltem is, de arra nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!