Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen most a Nyíregyházi...

Milyen most a Nyíregyházi szülészet?

Figyelt kérdés
Azt hallottam felújítás van, mire számítsak? Januarra vagyok kiírva.
2019. nov. 29. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Barátnőm pár napja szült. Jelenleg az A és B részleg egybe van. Két ágyas szobába 3an vannak. Folyosón kell enni, a nővérek ellenőrzik, hogy tényleg ettél-e. Első naptól kezdve veled van a kicsi. (2éve szültem, akkor még első éjszaka kitolták). A csecsemősökhöz már nem lehet betolni a kicsit, nem nézik jó szemmel ameddig kimész a "látogatóhoz". Baba-mama barát kórház lesz. Meg ami számomra furi, már nem fürdetik a kicsiket 🙂, hagyni kell, hogy felszívódjon nekik a magz.máz.
2019. nov. 30. 16:09
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Még 2 kérdés:

Miért kell a folyosón enni???

Akkor kitolhatom a babát a látogatókhoz? Ha már beadni nem lehet.

És akkor még egy: mennyire van tömegnyomor az osztályon?

2019. dec. 1. 07:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Vip szoba tényleg nincs?
2019. dec. 1. 09:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Állítólag azért nézik, mert sokan nem esznek fogyókúra miatt és ezért ellenőrzik. Volt akinek nem volt kanala, azt mondta neki a nővérke, hogy nem baj igya meg a levest akkor. 😄

Nem lehet kitolni, csak a családi szobába, . Ezt nem tudom biztosra mondani neked, de állítólag eltörlik és nem lesz vip szoba, de 6 ágyas szobák se csak 3 ágyasak. Nah de, hogy ebből mi igaz ... passz 🙂

2019. dec. 1. 11:14
 5/7 A kérdező kommentje:

Ez a családi szoba mi? Oda bejöhetnek a látogatók?

Mert anno a folyosora kellett kimenni a látogatókhoz, de a babát addig be lehetwtt tolni a csecsemősökhöz. Most ha nem lehet betolni, akkor hol lesz a baba? Egyedül már csak nem hagyom....

2019. dec. 1. 12:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Betolhatod csak nem sokáig, mert lehurrognak.

A családi szoba az A részleg ajtaja előtt bal oldalt. Majd a nővérkék segítenek. Oda beülhettek és betolják a kicsit is.

2019. dec. 1. 20:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2019. dec. 1. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!